• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mika masz lenia.. masz prawo do niego. Z tego co wyczytałam ile zrobiłaś..:-D:rofl2: Adrianek mocno daje się we znaki?

Asiu.. czy jestem silna? Nie wiem. Nie mnie to oceniać. Staram się choć jak każdy mam gorsze dni. Jest ciężko.. ale .. Wlasnie. Gdyby nie osoby które mnie wspierają byłabym nikim. Cieszę się że Bóg stawia na mojej drodze ludzi którzy chcą mi pomóc. Jak widać wszystko ma swój jakiś cel.
Jak na gobelinie. Tutaj w tym życiu widzimy tylko te supełki które wiążemy w tym życiu... i nie widzimy poza nimi nic. Wszystko wydaje się szare i bure i niezrozumiałe. Dopiero kiedyś po drugiej stronie zrozumiemy co te "supełki" które wiązaliśmy przez całe życie miały na celu. Jaki z nich piekny obraz wyszedł. Na to czekam. Wiem że kiedyś się dowiem celu naszego tu cierpienia na ziemi. A teraz póki co muszę na nowo nauczyć się wiązać supełki zgodnie ze swoim sumieniem i wierzeniem.

Wróbelku... rozumiemy. Świtęta już tuż tuz... każdy zabiegany

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry