• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Eda, od czerwca 8kg mi przybyło.... ale teraz wracam do formy... co prawda różne są te formy i okrągłe też się zdarzają, ale ufam, iż silnej woli mi wystarczy i się w końcu piękna stanę :)
Nie, no, kurde, piękna to ja jestem ino trochę zbyt wylewna... Tu się ze spodni wylewa i tu trochę się wylewa...

Mika musi to byc słodkie takie przeciąganie... ehhhh... Pamiętam jak siostry synek się przeciągał.. czy dane mi będzie kiedyś też TO poczuć?:confused::zawstydzona/y:

Ja tam bym chciała nic nie przytyć w ciąży... ojjj chciałabym chciała. Wystarczy mi już taka gruba dupa jaką mam :zawstydzona/y::-p;-)

Asiu.. piękna jesteś widzieliśmy na zdjęciach.. choć czasem ponoc przykłamują ;-):rofl2::szok::-D a że się wylewa.. ponoć na kości to się tylko pies rzuci :szok::-D Tak mi mąż mówi i tej wersji ja się trzymam :szok::-D:rofl2: Jak tonący brzytwy :zawstydzona/y:

Jejku... to już 3 miechy mija jak powiedzieliście sobie tak... i mnie to omineło.. choć zaproszenia miałam :no::-)

Edytko, ja głęboko wierzę, że poczujesz jeszcze ruchy maleństwa pod serduszkiem:tak:

Asiu, hmmm, jakby to określić, to czasami jest tak, jakby Ci coś w śrohku chciało dziurę na zewnątrz wypchnąć, a czasami jakby mega wielkie gazy w jelitach przechodziły, w zależności, co maluszek sobie wymyśli:-D:rofl2::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry