Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Rozumiem w wigilię winko do kolacji, ale po co im zgrzewka piwa, parę butelek wódki i jeszcze wino???Przecież to nie Sylwester
I jeszcze pytają do której sklep czynny w wigilię jakby było mało.Albo mówią,że zapasy na święta robią.Szok...

A w kuchni spokój wszystko sie udało.

Wiecie co kobietki...Ja wiedziałam,że Polacy lubią sobie coś wypić przy okazji, ale aż takRozumiem w wigilię winko do kolacji, ale po co im zgrzewka piwa, parę butelek wódki i jeszcze wino???Przecież to nie Sylwester
I jeszcze pytają do której sklep czynny w wigilię jakby było mało.Albo mówią,że zapasy na święta robią.Szok...
Najbardziej mnie wkurza jak dziwią się,że w 1 i 2 dzień świąt sklep jest zamknięty.Twierdzą,że powinien być otwarty.A co to ja nie mam rodziny??? Stacje benzynowe są czynne i tam też jest alkohol.Wrrrrrrrrrrr Jutro,a raczej już dzisiaj ciężki dzień w pracy przede mną.Aż nie chce mi się iść spać, bo jak wstanę to muszę do pracy.Bleeee...
Czuję dokładnie to samo a jeszcze szef czepia się byle czego i chodzi zły jak osa bo zdaje sobie sprawę ile kasy mu koło nosa przeleci przez te dwa swiąteczne dni.
A ja was wszystkie cieplutko witam
Czekając,kiedy wzejdzie wigilijna gwiazda,
Do wpół zmarzniętej szyby przywarł chłopiec mały.
Patrzył-zimowe płatki wracały do gniazda.
Jakby tego wieczoru też świętowac chciały.
Niegdyś gwiazda z Betlejem mędrców prowadziła,
Dziś znak daje,by zasiąśc do swiętej wieczerzy,
By krucha biel opłatka skłóconych godziła,
A w sercu znów zamieszkał Ten,co "w żłobie leży".
Dla tych,co zyli dawniej,co będą w przyszłości,
I dla nas,bysmy w każdym dostrzegali brata,
Odwieczny Bóg w Dziecięciu zesłał znak miłości,
Przemieniając oblicze człowieka i swiata.
[/COLOR]
Zyczę Wam z całego serduszka radosnych i spokojnych Swiąt,Niech narodzony Jezus wleje w wasze serca nadzieję i wiarę oraz siłę do dalszej walki.Zyczę Wam odwagi by miec marzenia i niech się wszystkie spełniają.