Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pięknawkleje wam moja sukienke slubna azeby troszke sie rozchmurzyc

Mi ginka pozwoliła na przytulanki jak skończyłam plamić po zabiegu ( gdzieś po 14 dniach) a starać po 2 @.Mam do Was pytanie... bo dwóch ginów mi powiedziało co innego... jak jest ze współżyciem...? jedna mi powiedziała że dopiero po pierwszej @ po zabiegu a teraz inna mi powiedziała że można ale z zabezpieczeniem...żeby przypadkiem nie zajść w ciąże... wiecie coś na ten temat...?
Przytulam mocno. Mam przeczucie że u mnie też jedna krecha będzie.Dzisiaj rano zrobiłam test i nietety tylko jedna kreseczka. Smutno trochę:--
-( Jednak mam potwierdzenie że ten rok jest naprawdę do dupy :-
-
-
-(
Mojemu M fervex pomógł tylko że on miał temperaturę.czytam Was dziewczynki ale nie mam siły pisać,rozłożyło mnie a w środę bal ma ktoś sposób na szybkie postawienie się na nogi?
Dzięki
Kingus mam nadzieje ze nasze tesciki zaswieca niedługo II !!!
i pewnie sie nie udało. Boli mnie brzuch codziennie, po poronieniu mam jeszcze wieksze bolesci właśnie przed @. No ale jeszcze 3 tyg. i znów mogę się starac.

Witaj, bardzo mi przykro:-(Cześć jestem nowa na tym forum.Pragne być w ciązy już teraz w tej chwili ale to nie możliwe lekarz kazał odczekać 3cykle.Ale serce mi podpowiada coś innego,żeby starać sie jak najszybciej...Mam skierowanie na badania,toxo,tsh,prl,cmv.Zamierzam je zrobić po Nowym Roku i jak wszystko będzie wporządku zacząć sie starać...
GRATULUJĘ
jestem przerazona!!!!!!!!!!!!\
dwie kreski!