Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I dlaczego nie jestem w ciąży!?
BUUUUEEEEEAAAAAA!!!!!
Jak sobie przypomnę, że kiedy byłam młodsza, to z drżeniem czekałam na okres, to mnie szlag trafia!!!!! Teraz mam to samo, ale w drugą stronę. Z drżeniem czekam na brak okresu!!!! I ciągle sobie przypominam słowa ś.p.I "Kochanie, w ciążę się tak latwo nie zachodzi, inaczej świat pełen byłby ciężąrnych kobiet i noworodków"... Głupie, ale brakuje mi Go, Jego spokoju, opanowania, równowagi i Jego "Chodź, wyściskam Cię i będzie lepiej".....

Tylko psia mnie rozumie. Wie, że pańcia ma ograniczoną cierpliwość, nauczyła się po schodach chodzić (dwunastokilowy trzymiesięczny szczeniaczek), nie sika po dywanach i szurcha mnie nosem, jak chce wyjść... Poza tym leniwiec wielki - śpi przez większą część dnia, a jak nie śpi, to dostaje wścieklizny i lata z poduszką w zębach usiłując ją rozerwaćKapcie już mi zeżarła.