• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga_Irl, ale mi ochoty narobiłaś na tę kanapkę ze szczypiorkiem, że chyba sobie posadzę.

Dzisiaj koleżanka, która nie wiedziała o ciąży spytała czy będę miała dzidziusia i to jak w kurtce byłam i taka byłam z tego powodu szczęśliwa, że szok.

Ola, Ty się nie bój. Przecież nikt straszyć Cię nie będzie, a tymbardziej sąsiadka, którą bardzo lubiłaś. Ja kiedyś po pogrzebie dziadka, w ten sam dzień musiałam wrócić do domu i spałam w nim sama, bo M był w delegacji. Stwierdziłam, że przecież dziadek mnie straszyć nie będzie i dałam radę. Więc śpij spokojnie.

Trzymajcie jutro z rańca kciuki za moje usg. Oby z moim maleństwem było wszystko dobrze.

Witam wieczorową porą
Ja dziś już po USG więc spokojna. Dzidzia zdrowa ma 73 mm serduszko bije miarowo sa obie nozki i raczki, tylko ze doktor, ktory robil usg nie chcial powiedziec jaka to plec :zawstydzona/y:.Jak ktora sie dopatrzy to chetnie poslucham Ja pisze malo i przyznaje sie bez bicia nie podczytuje was, bo rodzice wzieli neta w orange i mozna dostac kota bo jedna str otwiera sie srednio 0,5 minuty
Achhhhhhhhhhhhhhhhh i jeszcze jedno bylam ogladac mieszkanko duze tylko do odswiezenia, ale to norma....................................
a od wieczorka bola mnie migdalki, znacie na to jakies domowe sposoby???????????/

Załączniki

• DSC00080.JPG
    DSC00080.JPG
    111,6 KB · Wyświetleń: 64
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry