• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no i nie wytrzymalam i wzielam juz sobie tego serniczka hahahhaha oczywiscie nie scial sie do konca ale co tam......zrobilam w tortownicy,misce i takim pojemniku.......cos tam bedzie jeszcze do sciecia hahahah
Ale kusisz ;-);-);-)

c
A czy miał ktoś wysypkę po duphastonie? Bo mam od 3,4 dni na bokach brzucha plamy czerwone, suche :-(
Ja nie miałam, może wapno pomoże?

eno blondynka ze mnie ale dałam rady hihi
Śliczne, udało się :-)

Trzymajcie jutro z rańca kciuki za moje usg. Oby z moim maleństwem było wszystko dobrze.
Trzymam kciuki, odezwij się koniecznie:tak:

Witam wieczorową porą
Ja dziś już po USG więc spokojna. Dzidzia zdrowa ma 73 mm serduszko bije miarowo sa obie nozki i raczki,
a od wieczorka bola mnie migdalki, znacie na to jakies domowe sposoby???????????/
Śliczna dzidzia :-):-)
A na ból gardła to można płukać gardło letnią wodą z łyżeczką soli- tak mi mówił internista jak się pytałam o leczenie w czasie ciąży.

A u mnie zaczęła się normalna @ więc czekam aż się skończy i zabieram się za M :-D:-D:-D:-D:-D

jejku i mój brzuszek ciazowy diabli wzieli, doszłam do domu i mam taki rozstrój zoładka, ze szok...brzuch mnie boli, wszystko jeździ po brzuchu i chyba przy załatwianiu krew mi leciała :-(..może jakieś naczynko pekło bo z bólu az płakałam dziś...m mnie chciał do szpitala wieźć...teraz troche lepiej ale bolii nadal :-(..w brzuchu gazownia

Kasiek...moja Wiki jeszcze nie rozumie, ze coś jest w brzuszku....chyba za mała
jej mam nadzije, ze to wszystko nie zaszkodzi maluszkowi:baffled:

Wróbelek sliczna kruszynka :-), nareszcie i ty spokojna....

Wróbelku, śliczna dzidzia!!! Cieszę się, że jesteś spokojniejsza. Możesz sobie w ciąży na gardełko psikać tantum verde, ale najlepiej poradź się lekarza.

Pixelka, daj znać co u Ciebie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

My już po usg. Wszystko jest w porządku na szczęście. Dzidzia waży 410 gram i ma 16 cm (od główki do pupki). Wszystkie wymiary potwierdzają się z terminem miesiączki. Słyszałam serduszko, pierwszy raz, niesamowite. W ogóle to oglądanie w trójwymiarze też fajne, było widać jak rusza rączkami, jak ziewa, jak wkłada sobie rączkę do buźki. Mam takie ładne zdjęcie też, które potem Wam wkleję. Nóżki zaciśnięte i nie było potwierdzenia płci. Ostatnio było widać wszystko i podobno chłopak, a teraz ten inny doktor powiedział, że na chłopca nie wygląda, ale nóżki zaciśnięte i nic nie widać. Ja tam myślę, że mój gin się nie pomylił, i jak było wyraźnie widać chłopczyka to pewnie jest i chłopczyk. Zresztą nie ma to dla mnie znaczenia, najważniejsze, że wszystko jest w porządku.

also troszke lepiej, mniej brzuch boli, ale gejzer w brzuchu mam nadal...krwi wczoraj było sporo i chyba jednak to nie z macicy ... czuje sie bardziej płaska niz 2 tyg temu i bola mnie pachwiny....

ech 410 g to już kawał dzidziusia !!!! oby tak dalej....gratuluje :-)

Ostatnia edycja:
Hejka!

Alu, wróbelku wielkie gratulatki. Jak miło jest słyszeć tak wspaniałe wieści!!! Superowo!!!! Zazdroszczę Wam kochane!!!! Ale tylko pozywtynie!:rofl2::-D:tak:

Pixelko kochana a cóż za wirus Cię złapał czy coś? Nie lepiej skonsultować to z lekarzem??

Kinguś to niech Nowy rok pomoże Wam w upragnionym celu :-D

Wonka i Olcia ślicznne zdjęcia... tyle że mało widoczna twarz.. ale lepszy rydz - jak nic :rofl2::-D:-)

Zmykam na zakupy remontowe

Hej,Wróbelek i Also,ale miłe wieści z rana:rofl2: Ciesze się bardzo.Also,dawaj fotkę koniecznie.
Pixela,dziewczyno,czym Ty sie znowu załatwiłaś? Kuruj się koniecznie i uważaj na siebie,a raczej na Was !!!
Słodziutka,udanych zakupów i zaglądaj do nas częściej:tak:
Buziaki z wyrka dla wszystkich.Na razie.Pa.

ja również pozdrawiam z wyrka:-)
postanowilam cały weekend przeleżec:-) niech sie fasolka dobrze zagnieździ:-)

mam takie schizy ze szok, co chwila latam i w gacie zaglądam...wrrrrrrrrr

reklama
Ja również z wyrka
Miałam jechać dzisiaj do chesnicy, ale mam zakaz wstawania (mama) Gardło boli nieprzeciętnie ale pije mleko z miodem i czosnkiem (bleeeeeeeeeeee:baffled::baffled:) I PLUKALAM SIE WODA Z SOLA\
Also super wieści!!!!!!!!!!!!\
Syla Gratulacje (ja jeszcze nie mialam okazji wiec pisze dopiero teraz)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry