• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
przepis na "niby-sernik"
ciasto:
3szkl.maki,1 kostka masla lub marg.,1 szkl.cukru,5 zoltek,2 lyczeczki proszku do piecz.
zagniesc ciasto kruche,1/3 zamrozic a 2/3 wylozyc na blaszke.
Masa:
5 bialek ubic dodac 1 szkl.cukru,2 budynie smietankowe,20 dkg wiorkow kokosowych,3 duze 12 lub 18% smietany.
mase wylac na surowe ciasto,na to zetrzec na grubych oczzkach ciasto z zamrazarki
piec w temp.170 st. ok 45-50 min.

naprawde polecam.pyszniunie:-):rofl2::-)

chodzimy z m cały czas wzdęci bo on tak gotuje ciagle jakieś ciężkie rzeczy. I pękam po prostu, i jeszcze dziś strasznie cierpię bo ta cholerna @ przyszła.
A czy miał ktoś wysypkę po duphastonie? Bo mam od 3,4 dni na bokach brzucha plamy czerwone, suche :-(

Ostatnia edycja:
Witam sie cieplutko:-)

Nas powoli zasypuje,jest biało i mrozno,lubie taka zimę:-)

Alutka slicznie wygladałaś i sukienka śliczna:-)

Pati.b witaj wśród nas i pisz kiedy chcesz,po to jesteśmy,piszesz że mieszkasz teraz w Żorach,to moje rodzinne strony,mieszkałam 5 km od Żor w Rudziczce.Ja nie robiłam żadnych badań.

Kasiek cudnie wyglądasz i brzuszek się zaokrąglił:tak::tak:
No ja podobnie jak Kinguś chyba odpadam w przedbiegach.Ten cykl mam tak inny od poprzednich,że trudno się połapac,brzucho mnie bolało strasznie tak w połowie cyklu i pojawił się różowawy śluz myslałam ze to na owulacje ale znowu się pojawił i brzucho dalej pobolewa,zaczynam sie bac i nie przyzwyczajam się do mysli a może jednak:tak:

Słodziutka zazdroszczę takiego powitania Nowego Roku,cieszę się że jesteś:tak:

AgaIrl,Pixella,Szafirek,Enka,Agi,Gabi,Mordoklejka,Mirka,Selena...i wszystkie krórych nie wymieniłam gorąco pozdrawiam i życzę wiary w lepsze jutro.

no kochana twoj to moze slicznie ciazowo odstawac,taki brzuszek to jest piekny:-)
a my zaczynamy staranka od przyszlego cyklu:happy::happy::happy:
mam cicha nadzieje ze sie szybko uda bo poprzednio staralismy sie 10 miesiecy:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry