• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiu Kasiek - piękne zdjęcia i brzuszek już ładnie widoczny :szok::rofl2::-D:-)
A na śniegu nie dziwie się że dzieci wariujują..niektórzy dorośli też (dzisiaj mnie wszystko po wczorajszym boli:szok:)

Pixelko Aniu a tak się martwiłaś o swój brzuszek ciążowy. Niech rośnie zdrowo!!! Tego Ci/Wam życze i dalej kibicuje, do samego szczęśliwego rozwiązania!

Mika Adrianek szalał bo czuł jak mama szlała więc i JEMU się udzieliło... A jak M lepiej się czuje?

Agatko a jak czujesz się Ty i Twój mężulek? Lepiej?

reklama
Alutka ehhhh gdzie Ty widzisz te nadprogramowe kilogramy????:szok::-D Ja tam Ci mówie LASKA jestes!!! I nie jeden chłop/męzyczna za Tobą się ogląda :-D

Sylwia własnie a jak Wy się czujecie? Jak ciążowe samopoczucie!!! Buziolki dla Was ogormne. Odzywaj się częściej.

Szafirku Kasiu ja też się modle by ten rok był dla nas wszystkich lepszy...

Also(ALU) cieszę się że wkońcu do nas wróciłaś!!! Teskniłam niesamowicie!!!! Fajnie znów Cię/Was widzieć :rofl2::tak::-)

Dobra Misie patysie. Nie mam siły..
Zmykam. Dziś nie mam weny na pisnie, prosze o wybaczenie :zawstydzona/y:

Edytko coś się mało odzywasz od nas? Jak powrót do M?

Wróbelek a Wy jak się czujecie w Polsce na "starych śmieciach"???

Madziu(Modroklejko) alez Cię kupe czasu na BB nie było..:angry:;-):-D Bądź uparta przy wyborze imienia! Nie daj się!!!! Obstaw i zostań przy swoim :rofl2::-D:tak::-)

Ostatnia edycja:
Ha, ha ja też wzięłam się za sernik. Mamusia dała przepis ale ja musialam ulepszyc. To taki z twarogu i one często opadają więc ja wyczytałam w necie że trzeba go przewrócic do góry nogami i tak zrobiłam tylko że problem się pojawił gdy chciałam go znów odwrócic i się połamał :wściekła/y: :-( Może go jakoś uratuje? buuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Wszystkie niewymienione dziewczynki - wybaczcie mi :-p:-D:tak:;-):-)

Zmykam do męża... ogląda nasze mieszkanko i się cieszy z tego "burdelu" że już zaczyna być bliżej jak dalej :baffled: a ja???? A ja mam dość!!:sorry2:

Witam kobietki kochane:-)Aga Irl ja mnie tez dzisiaj na serniczek wzielo ale pieke:-)juz mi tu pachnie ladnie:tak:
a ze z twarogiem ciezko to pieke taki ze smietany,pysznosci:-):rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry