• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hejka
Pati z tymi badaniami jest tak że mimo iż dużo zrobisz to nadal jeszcze jakieś zostaną do zrobienia:-D..... zrób koniecznie wszystkie hormony łącznie z prolaktyną, zespół antyfosfolipidowy, toxo, cytomegalię.....
Ja urogin planuję zrobić na następnej wizycie u gina czyli w lutym..... wszystkie resztę badań wyszło mi dobrze więc szukam dalej..... aha ja zrobiłam jeszcze kariotyp ale mam za sobą 3 poronienia więc niestety juz musiałam (tez wyszedł dobry)

nie piszcie juz o jedzeniu bo zjadłam całą czekoladę i mnie zemdliło.....

dzieki alutka ja tez mam mnostwo slodkosci ale jakos mnie nie biora heheheh jak nigdy:) zazwyczaj codziennie musialam zjesc cos slodkiego...a teraz.....nawet mnie nie ciagnie za bardzo:)

a możecie mnie oświecic ile to będzie kosztowało tak na oko? bo z nfztu nic nie dostane po pierwszym poronieniu, a po za tym musze i tak isc do prywatnego ginekologa bo tutaj w przychodniach same dziadki pracują a sprzęt też mają antyczny...

ah no i zapomniałabym się wtrącic... do tych galaretek hehe
ja robie podobnie, rozpuszczam galaretke w szklance wody, potem ubijam szklanke smietany kremówki z cukrem i jak galaretka stygnie, mieszam z ubita smietana, do pucharków i lodówki, można dodac owoce, pycha ale nie dajcie kiwi bo bedzie papka :) ale to pewnie wiecie.

reklama
irlandia to inny kraj... dla rodzin, a nie tak jak w polsce dla złodzieji... może teraz w irlandii nie jest najlepiej ale tam na pewno na bruku nie wylądujecie bo to wstyd dla państwa... to tak na marginesie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry