• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ale to taki oszukany bo prawdziwy to ma jajka surowe w sobie jak dobrze pamietam....
a ja sobie lubie zycie uprszczac wiec mieszam serki waniliowe z duzym jogurtem narturalnym dodaje rozpuszczona i zimna galaretke mieszam i wylewam warstwami.....rozne galaretki rozne kolory warst i przekladam rowniez sama galaretka.....pycha......tak jakby ptasie mleczko mozna powiedziec:)szybko i smacznie

pati aspiryne przyjmuje sie w tych ciazach gdy jest zespol antyfosfolipidowy(poczytaj sobie o tym) no i u mnie wszystko wsakazuje na zespol polody obumieraly wszystki w okolo 10 tygodmiu ciazy....badania zespol wykluczyly po dwukrotnym sprawdzeniu ale specjalista powiedzial ze przy kolejnej ciazy sprobujemy z aspiryna no i bore:)

reklama
asia szybko szybko.....ja rozpuszczam galaretki w miniejszej ilosci wody i dodaje kostki lodu....blyskawicznie stygnie:) zrobie fotke to wam wstawie.....calosc maksimum zajela mi pol godziny.....wiecej trzeba czekac az wszystko sie zwiaze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry