• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
często robie takie coś na biszkopt i ciasto wychodzi super, tylko żeby to wlac na ciasto musi trochę stężec bo inaczej wsiąknie albo spłynie, na góre dodatkowo ułożyc np truskawki i galaretka truskawkowa...pycha :)

no i nie wytrzymalam i wzielam juz sobie tego serniczka hahahhaha oczywiscie nie scial sie do konca ale co tam......zrobilam w tortownicy,misce i takim pojemniku.......cos tam bedzie jeszcze do sciecia hahahah

miałam tylko "wpaść" i "wypaść" a czytałam zaległości które cały czas rosły :-D:tak::-)
Ehhhhh jak milczą ŹLE jak piszą jeszcze gorzej i proszę dogódź tu człowiekowi :zawstydzona/y::-D

Witam nowe dziewczynki. Przykro że w tak smutnych okolicznościach ale witajcie wśród Aniołkowych mam.

Enka, Kinguś więc teraz trzymam kciuki za WaS!!! Między innymi :-D

Asiu a Tobie to się znów kamieni zachciało :-p

wiesz ty mieszkasz w dużym mieście, my mieszkaliśmy w Buncranie jakies 15km od Londonderry i to była bardzo malutka wioska, jakies 3 tys mieszkanców z czego 2/3 to obockrajowcy. Firm było mało, adam miał prace ale często charował po 12 godzin, w dodatku do teraz ma problem bo nie uzyskał P45 i piszemy skargi do urzedów ale jakoś od września nic nie zdziałaliśmy, wróciliśmy tylko dlatego żebym miała studia a po studiach pewnie wyjedziemy dalej chyba ze będzie nam się tutaj powodzic. ale wątpię że sobie dom wybudujemy bo za co? narazie mieszkamy u rodziców adama czyli moich teściów i czasem ma dosyc ale powiedzmy że przymykam oko na niektóre sprawy i jakoś się dogadujemy. W irlandii jedyne co mi nie pasowało to pogoda... wiatr deszcz wiatr deszcz raz w roku troche słonka, wody w koło pełno a pływac sie nie da bo zimno... a ja uwielbiam pływac... trochę tęsknie za widokami ale w Polsce tez jest ładnie. Teraz znowu szukam pracy-przerwałam jak zaszłam w ciąze- może dostanę się chociaż na jakiś staż ale niestety nie mam znajomości wiec pewnie zostanę z zawodu kurą domową :)

Agula więc smacznego.
Jestem taka padnięta wczoraj cały boży dzień byliśmy w Krynicy i AKTYWNIE spędzaliśmy NOWY ROK z mężem i ze znajomymi. A potem jeszcze na wieczór do Krakowa i jestem dzisiaj nieprzytomna.. do tego remont :baffled:

Gabi cieszę się że wyniki OK!! Oby do przodu.

Andzi kochana :-D:tak:;-) mdłości muszą przejść przecież...prawda?:rofl2::szok::-D

reklama
ej no nie mow tak.....ja tam uwielbiam byc pania domu:) coprawda dorabiam sobie ale nie pracuje na calym etacie.....moj etat to dom i nie narzekam bo mialam te szczescie ze nie musialam pracowac tylko wychowywalam dzieci.....i wcale tego nie zaluje....i mam nadzieje ze urodze jeszcze tego synka i wtedy moj M bedzie go chowal a ja bede prcowac hahahhahaha....tak mowil:) zobaczymy:) oby te licencje w koncu mi dali wrrrrrrrr....bo jak nie zdam to na nastepny egzamin jak pojde to pewno brzuchol juz bedzie widoczny .....hahhaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry