• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hehe a ja tam lubie byc kurą domową, lubie dla mojego mężula ugotowac i upiec cos pysznego, sprzatac tylko niecierpie a bałagan bardzo wk... mojego, no wlasnie musze troche ogarnac te moje ksiazki i notatki bo adam z pracy wraca o 22giej... znowu bedzie burczał burczymucha

dokładnie to ja jestem z Krzyżkowic koło Pszowa tyle że teraz w żorach mieszkam i wreszcie mam wszędzie blisko :) jak chcecie to ja mam przepis na sernik z mandarynkami z piana z białek na górze pycha :)

Witaj słodziutka, a Ty jak zwykle o wszystkim pamiętasz:-) Mężuś już się dobrze czuje, kupiłam mu gripex max, do tego ssał tabletki na ból gardła, spał pod kołderką i kocem(ja pilnowałam żeby się nie odkrywał) i przeszło mu bardzo szybko, nie ma to jak zdrowy chłop w domu, bo jak chory, to porażka:-D

Tak poszaleliśmy na śniegu jak dzieci :zawstydzona/y::sorry2::-D

Mika to najważniejsze że mu przeszło. I Wy będziecie zdrowsi.

Buziale dla Was... naprawdę już uciekam.

Pati napisałam Ci na wątku badania po poronieniu...

paaaa

ostatni miałam ochotę na kisiel, więc ugotowałam taki strasznie mało słodki, a mój mąż nie mógł się nadziwić, co to za firma taki brzydki kisiel produkuje, hehehe, dopiero po czasie przyznałam się, ze dodałam tylko połowę cukru:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry