• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no tak a wy tylko o jedzeniu.....
Agusia przeprowadzaj się do Polski bo uwielbiam takie wynalazki.....

Ja poczytuję was ale jestem w pracy więc tylko tak potajemnie:zawstydzona/y:
Also, Wróbelek to wspaniale że wasze dzieciątka tak pięknie rosną........ poprosimy o więcej zdjęć, aż miło oczka pocieszyć......

Pixella chyba musisz iść do lekarza bo w dwupaku nie można niczego lekceważyć.... trzymaj się cieplutko..... trzymam kciuki aby jutro było lepiej....

Sylwia a leż ile tylko możesz...... tylko nie zarażaj się od Gabi..... biedaczka już rekordy bije....( Gabi buziaczki)

całuję wszystkie i idę zobaczyć co u innych ludzisków słychać

Alutka na szczescie wizyte mam we wtorek o 8rano więc wytrzymam jakos...
a dzis taki jakis dzień dziwny, cały dzień sie słaniam na nogach taka sie osłabiona czuję .. kręci mi sie w głowie, może jak odeśpie te noc koszmarna to bedzie lepiej....

A ja odnalazłam swój post o postanowieniach noworocznych z zeszłego roku i podsumowałam:sorry2:
Teraz trzeba nad kolejnymi pomyśleć.
Fajna zabawa,kto tu jest nowy.Na głównym forum,zawsze jest wątek,gdzie każdy pisze co by chciał itp. w nowym roku,na koniec stycznia wątek jest zamykany,a potem otwierany za rok i można sprawdzić co się udało:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry