• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no mowie wam szok ja ja poznalam jak juz maly mial 2 lata wiec dokladnie nnie wiem jak to bylo ale nasze wspolne kolezanki opowiadaly ze nic nie bylo widac po mniej troszke zbladła jak wyszla od lekarza i sie dowiedzoiala ze za 3 miesiace rodzi to dopiero jest szok

nie wiem jak mozna nie zauaważyc ciązy i brzucha..no chyba, ze miała spora nadwagę..ale ruchy?

also sliczne fotki....ja na takie usg dopiero za 5-6tyg idę...a za 2,5 tyg na normalne zobaczyc ile dzidzius przez miesiac przyrósł..

znowu sama cały dzień..no nie sama tylko z Wiki...ALE BEZ M :-(....

eeeee to to nic.....
ja znam dziewczyne ze wsi ktora przeprowadzila sie do miasta i mieszkala z chlopakiem i wiecie co? byla w ciazy i nic nie bylo po niej widac hehheh nawet chlop nie zauwazyl( troche dziwne ale co tam)
no i pewnego razu zadzwonila na pogotowie ze ja strasznie brzuch boli...pogotowie przyjechalo a ona na podlodze lezala z jej narodzonym dzieckiem.....wszyscy w szoku byli.....ona wogole...a chlop wraca z pracy dziewczyny nie ma i sie dowiaduje ze wlasnie zostal ojcem...w 21 wieku.....ona miala potem klopoty bo lekarza podejrzewai ja ze moze jakas niedorozwinieta czy co ....no mowie wam....

jak czekalismy w szpitalu na wyniki operacji mojej siostry
to na ostry dyzur przyszla mama z 16 latka ktora uskarzala sie na silny bol brzucha:baffled:
po chwili lekarz doslownie wyskoczyl z gabinetu bo tam juz akcja porodowa byla!!!

jak juz tak opowiadamy to ja tez Wam cos opowiem mialam koleyanke w syokle sredniej i miesykal y nia jej chlopak on mial chzba 4 rodyenstwa i pewnego dnia dyowni telefon i jego siostra mowi ye ma btara a on mowi ye wie ye ma a ona ye takiego nowego malego mu sie ay slabo yrobilo jego mam bzla tak chuda ye nic nie bzlo widac a najsmiesyniejsye jest to ) dla mnie dyiwne= ye jej may nic nie wiediyla spali w jednzm loyku a on nie wiedyial ye ona jest w ciayz ynalayal ja w layience corka jak yobacyzla ye wsyzstko jest we krwi sie wzstrasyzla patryz a tam leyz dyiecko 21 wiek szok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry