Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Samopoczucie zagłuszam porządkami. Ale niestety niewiele już zostało.Edytko u mnie remont i remont i remont i pod górkę co wszystko by tylko można było. U Nas bardzoooo znów ciężki okresniestety :-( ale trza przeczekać.. wkońcu musi być lepiej
Również się cieszę że napisałaś bo chwilkę Cię nie było i pisałam już za TobąA jak Twe samopoczucie?
Będzie dobrze. Trzymam kciuki i czekamy na wieścia ja za tydz mam USG.... i strasznie się znów boje,,, masakra,,,
Musi być dobrze. Napisz koniecznie po wizycieEch,boję się i tyle.Jutro do gina.![]()
Ja na początku ciąży też sprawdzałam co chwilę, bo objawy typowo @ miałamwitam
kasiu brzuchol dalej boli ...i co chwila biegam do kibelka sprawdzac czy to aby nie @
Będzie dobrze. Następnym razem Ci się uda. Masz dużo samozaparcia i dążysz do celu, więc musi być dobrzeczesc
przyszlam sie przywitac....
przyszly wyniki egzanminu.....oblalam.....wwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
moge skladac jeszczez raz ale sama nie wiem kiedy...nie bede w stanie sie tego wszystkiego nauczyc.....buuuuuuu
Pieknie rośnie. Oby tak dalej.U nas oki . Rosniemy i rośniemy . W zeszłym roku ( 07.01.2008 ) o tej porze Oliwier miał 7,5 cm ... no teraz ma 72 cm![]()
Umie już pić z kubeczka ( soczki i herbatkę ) pięknie je zupki i owocki ( łyżeczką ) i dalej jesteśmy na piersi ( mam zamiar karmić co najmniej do 6 mc ) Uczy się samodzienie siadać , oparty lub na kolanach siedzi już od dawna. Teraz chwyta za zabawki w macie lub leżaczku i siada sam .
Pozdrawiam Was serdecznie i powodzenia !