Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No no nie tracimy nadziei ;-);-);-)Bo w mój cud coraz mniej wierzę:-):-)
Kuruj się biedactwodo tego łamie mnie grypa:-( boje sie ze dostane gorączki...
i jest mi bleeeee

Zdrówka życzę.Tylko nie przemęczaj mi się za bardzo ;-) i wracaj szybciutkoDziewczynki, wpadłam powiedzieć, ze u mnie ok. pracuje dużo..wracam zmeczona i zajmuje sie małą, w pracy nie mam neciku...nie moge ani przeczytać ani napisac co u nas.....

Kiedy na dłużej wpadniesz?? Buziaczki :-)Tylko się znów witam![]()
Trzymam kciuki, będzie dobrzeEch,boję się i tyle.Jutro do gina.![]()

Jeszcze niedawno nie mogłam się doczekać pierwszej @ a teraz już trzecia i mam nadzieje, że ostatnia na długi miesiące ;-);-)no własnie mnie też nieale mam nadziję że te 3 m-ce szybko miną... bo jak na razie 3 tyg od zabiegu to ciągnęło się jak wieczność :-(
Gratuluję :-):-)aha zapomniałam sie pochwalicchyba mam prace
jutro mam sie zjawic na 7dma do biura i beda mnie sprawdzac przez 2 tygonie
![]()
Przystojniak ;-);-);-):-):-):-)Właśnie znalazłam fotkijak mój Igor się urodził.......![]()
W końcu się udaprzyszly wyniki egzanminu.....oblalam.....wwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

No pewnie, że tak :-):-):-)Jestem nareszcie:-) i witam sie bardzo serdecznie
Czy ktos tu jescze mnie pamieta wogole???![]()
No supermusze sie pochwalic bo moje patio coraz ladniejsze![]()

wrrrr
:-(
na razie plamienia ale tylko czekać kiedy się wstręciucha rozwinie.Już tracę nadzieję,że kiedykolwiek się uda,ostatnio to tylko po głowie dostaję.To se ponarzekałam.;-)