Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zdrowiej kochana. Trzymam kciuki, żeby choroba szybko sobie poszłahej
Gabi super wiesci:-) wlasnie myslalam o Tobie jak ty wytrzymujesz, ja leze 2 dzien i plecy mnie strasznie bolą!!
czuje sie okropnie, jutro ide do lekarza i chyba ni eobejdzie sie bez antybiotyku jakiegos, choc temp mam narazie najwyzej do 37,8
glowa mnie nie boli ,za to kicham tak ze juz brzuch mnie od tego boli, hmm a myslalam ze kicha sie ustami nie brzuchem
generalnie nieźle mnie rozłozylo....
mam nadzije ze fasolce nic nie grozi, pije syropek z cebuli, herbatki z miodem, mleko z miodem, wapno, na gardlo mam tamtum werde, od tego wszystkiego wymiotowac mi sie juz chce:-(
trzymajcie kciuki zebym wyzdrowiala, bo martwie sie...
Witam i tulam Cię mocno. Myślami jestem dzisiaj z TobąKurcze najgorsze, że dostałam wcześniej duphaston i przez tydzień chyba zamiast samoistnie wydalić z organizmu, to mi podtrzymywało.
Wolałabym naturalnie...:-(
Modlę się,żeby nic się nie przyplatało, ale również modlę się za to maleńkie dziecko. Żeby wydrowiałoczesc dziewczeta
Bardzo was prosze o modlitwe za mnie i moja rodzine
Moja mama jest pielegniarka i jezdzi w R-ce Wczoraj wiozla do Poznania na ojom 8 miesieczne dziecko z sepsa:--
-( Co prawda jak zawsze wziela nprysznic w pracy, a ubrania zawsze oddaje do pralni w szpitalu ale antybiotyk dostala dopiero dzisiaj rano!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze to cholerstwo mnie nie siegnie ani nikogo z nas
Nie zawsze musi być gruba i wyraźna. Nie trać nadzieiwitam
kreska dalej slabiutka wiec chyba nic z ciazy nie bedzie ...
wiec czekam na @
Kochana nie obwiniaj siebie. Gdybyś wiedziała, że się przewrócisz, to byś usiadła. Tulam mocnoSasetka ... ja o tarczycy i mieśniaku dowiedziałam sie jak juz byłam w ciązy ...
przed ciążą nie robilam zadnych badan , dlatego ze ciąża nie byłam planowana ... wpadka ...
i mam wyrzuty sumienia , bo przez moja nieodpowiedzialnośc i chwile przyjemnośc skazałam moje dziecko na śmierc nim sie narodziło ............ to mnie dobija ..... bo zaniedbałam .. nie sprawdzilam .... sama wydałam wyrok ...
co innego gdybym wiedziala o chorobach i planowała ciąże ... zawsze była bym uświadomiono o zagrożeniach i leczylabym to u specjalisty , najpierw doprowadzila bym siebie do porządku ...a tak
ucierpiało na tym dziecko , ktoremu nie dałam powiedziec do mnie "mamo"
ehhhh .........