Witam serdecznie
Pati co do tych lekarza To jest standardowo. 70ZŁ za wizyte , usg 70zł no i pozniej badania takie jak penetralna to koszt 170zł (do 12 tygodnia ciazy) 250 (powyzej 12 tygodnia) Ja jeszcze u niego nie byłam ale jak dzwoniłam do niego na rejestracje to sie dowiedziałam co i ile kosztuje
Wróblku oby wszystkie takie wiadmosci od doktora były dobre :-)Ciesze sie ze z dzidzia wsystko ok :-) A co do pieska zapewne sobie poradzisz moja sasiadka sobie radzila ty tez dasz rady .... I nie przejmuj sie tym co inni mówia , ze sobie nie poradzisz ....;-) Miej to gdzies ;-)
Pixelko zdrowiej kochana i wygrzewaj sie w wyrku .... A co do tesciów to znakomicie ze sie cieszyli :-)
Luiza tak jak guska pisze czasem sa ciaze bezobjawowe, tzn ze sie nie wymiotuje, ze piersi Cie nie bola itp. Prosze niedenerwuj sie i nie schizuj sie ..... Przykro mi z powodu strarty Twojej kolezanki (*):-( A co do badan ja robie badanka w szpitalu, bo dowiedzialam sie ze w przychodni czasem wyniki sie dosc różnia.
Aga28 ciesze sie ze sie odezwalas Co tam u Ciebie?
AgaIrl .... bede trzymac kciuki za egzamin......Teraz tylko nic tylko sie uczyc ;-)
SELENKO CO ZA WIESCI !!!!!!!!!!!!!MOJE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALUTKA, MAGDALENKA38,PYZUNIAGAJ,GUSKA,MARLENKO78, ALLA, SELENA, KAROLA71,SONITA,SŁODZIUTKA,NIUSIA, AGAAJ,MIRUS,KINGUS - I WSZYSTKIE NIEWYMIENIONE DZIEWCZYNy pozdrawiam goraco