• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ozkane, witaj, Ja też sądziłam, że specjalista mi pomoże. Wybrałam się do psychologa/psychiatry. Po stracie. Ale tylko Mnie zezłościła, może źle trafiłam. Od każdego słyszałam,że muszę czekać z następna ciążą i się uspokoić, a Ja przecież znam siebie najlepiej i wiedziałam,że tylko następna ciąża pomoże mi się uleczyć. I to nie w formie "klin, klinem" jak mi sugerowano. Każda ciąża jest dla mnie odrębna i tak je traktuję. I wiesz co? Pomogło. Skończył się problem od dnia dwóch II. Ale może to tylko Ja tak mam. Nie chciałam leków.

reklama
selenko tylko, że u mnie to nie jest problemem tylko nasza strata maluszka. Nazbierało się negatywnych emocji wiele.Mieszkam w obcym kraju, brak rodziny, znajomych daje się we znaki. Samotnia jak ja to mówię, a ja przyzwyczajona byłam do pracy, kontaktu z ludźmi i teraz mi tego brakuje. Tylko net mi został i codzienne rozmowy z dwu i pół latkiem:zawstydzona/y: Mąż cały dzień w pracy...
Ehhh nie chcę zanudzać

Witam dziewczynki!!!1:-D:-D:-D:-D

A mnie cos roskłada.... zakatarzona,,,bu,,, gardło boli,,,, a mam iść pojutrze do pracy... buuuu.. mały tez jeszczewalczy,,, do tego widzę, że M dopadło,,,,,, a teraz ma sesje ,, siedzi po nocach i kuje,,,,,,hehe,, ale ma zawziecie,,,,,, praca,, potem zajmije sie Igorem( zawsze po pracy poswieca tylko jemu czas na zabawy:tak::tak:) a potem kuje,,,hehee i jeszczeżona maruda,,,,,,hehe:-D:-D:-D..
pogoda do kitu,,chcę wiosny i Ciepełka,,,,

HEHEH:-D:-D

Wczoraj zrobiło mi się miło,, moja szwagierka był au mojej ginki, tak na kontroli,,,,,,, po cesarce,,,u mojej ginki,,,,,,, i ona mówiła,jej,że ja byłam w szpitalu,,że plamiłam,ale z dzidzia wszystko ok,,,, że troche odpoczełam i bedzie dobrze,,mam sie nie martwić,,,,,, :-D:-D:-Dwiecie to miłe,,, że tak mnie pamięta tym bardziej ,że ja chodzę do niej na kase chorych,,,ale zawsze ma dla mnie czas i w szpitalu teszz się mna zajeła ,,,,:-D:-D:-Dstrasznie ja lubie,,,,,,,, była przy porodzie u mnie z Igorem,, teraz bezapelacyjnie też bedzie,,,,heheh także u mnie poród ustawiony w 38 tyg,, jak z Igorkiem,, wiecie jaki komfort,, nie czekać na wody, bóle i tak dalej,, hehe pojechalam i 4 godzinkii igorek się urodxił no i w 38 tyg,,,,,,:-D:-D:-D:-D a ze mna lezały dziewczyny po terminie,,, i się meczyły,,,, ja tak nie chce,,,,, ja wole tak,,,,:-D:-D:-Dale to każdego wybór,, hehe, także nastawiam sie na rozwiazanie 2 tyg szybciej,,,,,,

SELENKO,,,,,,,chyba najważniejszy prezent juz dostałaś,,, zdrową Julke,,,,,, hehe,, życzę,WAM aby Wasza miłosć nigdy nie wygasła,,,,,zdrówka i spełnienia marzeń........... piekne kwiaty...

Reniferku... miej nadzieję,,, trzymam kciuki,,,,,:-D:-D

Okazone,,,, głowa do góry,,,, musi być lepiej....:-D:-D
Mama i SYlvi,, gratuluję,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

NIUSIA TRZYMAM KCIUKI za pracę................:-D:-D:-D

KINGUS,,,,, czekam na testowanko,, skoro owulka była,,,:tak::tak::tak::tak:....

GAbi jak tam dzisiaj????? troszkę lepiej,,,,,?//

Nie zanudzasz, nawet nie wiesz jak Cie rozumiem. Możemy sobie podać ręce. U Mnie strata była ostatnią moją "deską ratunku"? Od śmierci mamy wszystko się sypało. Atmosfera w pracy, sytuacja z bratem,a raczej walka. Chory Tato, a Ja w tym wszystkim jedna, bez szansy na czyjekolwiek zrozumienie. Wiemy to z doświadczenia, że zrozumie ten co przezył. Ale może fakt,że sama jestem psychologiem, choć niepraktykującym, pomógł mi pomóc sobie samej. A poszłam do lekarza, bo chciałam z "kimś" pogadać. Nie wyszło.

dziękuję Kasiu, Ty jak zawsze natchniesz optymizmem.:-)

Ostatnia edycja:
dzien doberek
witam sie milutko i zycze milej soboty
ja dzis nie bede miala czasu zeby do was zagladac.....
moze wieczorem zobacze co slychac...
wczoraj byli znajomi u nas no i tak se siedzielismy i gadalismy i grali w nintendo wii ze ja poszlam spac okolo 5 rano.....o 10 wstalam bo mam pracujacy dzien.....i jutro tez....
tak wiec...milego weekendu

Witajcie Dziewczynki....
Selenko....no właśnie...najwspanialszy prezent to Zdrowiutka Juleczka....gratuluje tyle wspólnie spędzonych lat...wszystkiego najlepszego kochana...jeszcze wiele lat w miłości na zawsze...i mniej trosk....
Ozkane...ja równiez mogę podać Ci "rekę"...mam to samo!Ale nie mozemy się poddać!

Widzę ,ze humorki dziś kiepskie to i ja sie przyłaczam do nich...pogoda okropniasta...i nie napawa dobrym nastrojem...
Mam lenia,znowu boli mnie głowa to juz chyba 5 dzień,oszaleć mozna do tego oczy zapuchniete jak smok...a jeszcze dziś na urodziny do mamy-jak ja bede wyglądać...eh...to se ponarzekałam....
Obiad wstawiony,pralka pierze....a gdzie reszta....?:angry:..nic mi się nie chce...
dośc narzekania.....trza sie wziąsc w garsc i do roboty!!!!!!

Życzę Wam wszystkim miłej soboty.....z usmiechem na twarzyczkach...

Nowe Dziewczynki witam...niestety za wiele nas To spotyka,niepowinno tak być,nigdy sie zdawałam sobie sprawy,że tyle Dzieciątek za wcześnie "ulatuje" do Nieba...to straszne,Tulę Was mocno....zostancie z nami..to najlepsza "terapia"....

Pozdrawiam moje wszystkie kochane dziewczynki.....

Ostatnia edycja:
Dzien dobry dziewczyny

Niusia .....Tule Cie .Kazdy z nas ma czasem swój mały kryzys.Moze masz racje z tym odstawieniem tabletek . Mam nadzieje ze dzisiejsza noc przespisz spokojnie ....Ale główka do gory .... "po burzy zawsze słonce przychodzi"

Pyzuniagaj milego imprezowania zycze :)

Selenko ....duzo zdrowka zycze dla meza, dla corci.... Dobrze ze uczciwy ten ktos kto Wam w samochód wjechal..... ze jeszcze tacy ludzie sie zdarzaja :)

Spoznione ale szczera zyczenia :

Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,

Piekne kwiaty :)

Ozkane ojej nie smutaj sie , niech ta pogada zamieni sie sie w wiosenny wiatr, słonce i zieleniejaca sie trawe ehhhh bo kazdego łapie przygnebienie a tak byc nie powinno. Ozkane wierze ze Ci trudno , ale musisz znalezc te sile w sobie ..nie masz mozliwosci by sie czyms zajac jakies hobby?
Mi po stracie oferowano u lekarza srodki na uspokojenie jednak ich nie chciałam moja silna wola i wsparcie meza i wy pozwoliliscie mi przetrwac chwile

Kasiek OBY ciebie choróbsko nie zmogło ... zdrowia zycze dla twej rodzinki :)

Ag Irl nono ale zaszalałas wczoraj :) Tylko nie przemeczaj sie ....

Agnieszka zycze milej imprezki urodzinowej, dla mamy Twej zycze wszystkiego najlepszego :) No i mam nadzieje ze humorek w koncu wróci ...Mi tez nic sie dzis nie chciało , całe szczescie maz mi pomógł

Slodziutka niech Ci wena wróci , tak miło jest jak piszesz

Mircia, Alicja, Anetka,Sonitko, Marlenko, Aga28,Kingus,Alla, Also, Jezyk, - i wszystkie nie wymienione dziewczyny pozdrawiam i zycze w taki dzien mimo złej pogody duzo radosci, usmiechu ipogody ducha

Dilajla,mała..... gdzie sie podziewacie ???

Witam szanowne Panie...

Magdalenko u osób które maja PCO testy owulacyjne nie sprawdzają się w ogóle. U mnie pokazywaly owulkę ale jej wcale nie było. Strata czasu i pieniędzy. Żeby sprawdzic kiedy dokładnie u nas jest owulka to trzeba sie udać na monitoring cyklu do gina, wtedy będzie 100% pewność.

Pozdrawiam wszystkie dziewczynk życzę udanego weekendu. Buziaki

reklama
Cześć dziewczynki!!!
Faktycznie pogoda dzisiaj do bani, my dzisiaj wstaliśmy o 10, bo wcześniej smacznie spaliśmy:tak: Potem posprzątalam, ugotowałam obiad i teraz mam czas na słodkie lenistwo:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry