Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W następnym cyklu dostanę clo co zwiększy moje szanseBeatko... może głodna byłaś i stąd zła;-) bo Polak głodny - Polak zły
... a tak na poważnie... to tak czy siak musimy zaczekać jeszcze te pare dni i wszystko się okaże.. nie ma co gdybać.

Ja na chwilkę wpadłam ale widzę, że wszyscy już śpią :-)Witam kobitki jest tu ktoś ?

Pewnie jutro będzie więcej ruchudobranoc kobietki
jakoś pustawo dzisiaj tutaj było..... jutro cały dzień w pracy z koleżanką więc pewnie nie popiszę ale postaram się zajrzeć.....

Chyba ta imprezka go doprawiła, bo już pod koniec mówił,że jakoś źle się czuje. Ale ogólnie imprezka udana
:-)była na niej narzeczona szwagra mojego...Cud-kobietka, tyle dla mnie zrobiła po tym wszystkim, zawsze była obok kiedy potrzebowałam pogadać...ale przyjaciół poznajemy w biedzie...prawda?
:-)