Witam dziewczynki
Pati a Ty gdzie tak szybko uciekłaś???:-(
Alutka więc życzę Ci dzisiaj w miarę spokojnego dnia. Ale znów nie za bardzo bo wtedy czas strasznie się dłuży w pracy. Buziaczki dla Ciebie
Beatko... czekamy i na razie ciiiii. O następnym cyklu będziemy myśleć dopiero jak przjdzie ta wstrętna @!
Agula AJ całuski dla Ciebie. I miłego dnia również i dzisiaj Wam życzę.
enka a Ty coś też tak wparowała i wyparowała

uciekaj... ale dzisiaj przyjdź na pogaduchy

pyzunia i jak mężowi lepiej po nocy? Ehhh te choróbska jak widzę dookoła szaleją

. Mam nadzieję że nie za bardzo jednak marudzi Twój chłop

Spokojnego dnia...
Agula Irl czekamy z niecierpliwością na środę.. i badanie usg w innej klinice!!!!
Anesto (*)(*) dla Twojej babci. Niech odpoczywa w spokoju. Modliłam się za nią już teraz. Pomodlę się jeszcze dzisiaj.. obiecuję. A Ty..nie smutaj się JEJ odejściem. Pomyśl że czas najwyższy by mogła iść do Boga i móc cieszyć się z oglądania Go. Przecież na to całe życie czekamy. A smutek napewno Jej nie pomaga.. odejść. A Ona teraz jest szcześliwa. (Sam Bóg powiedział "nie płaczcie nad tymi co umierają,tylko nad tymi co się rodzą") Może nie dokońca słowo, w słowo to słowa Boga.. ale wszystko mówię z mojej ulotnej pamięci.

Pomódl, i módl się za Babcię, a napewno modlitwa będzie JEJ miłą. Pomyśl że opiekuje się Twoim Aniołkiem...
Miłego dnia pozostałym dziewczynkom!!!
Agatko spałam

wybacz