kinguś
Nie poddam się
Spokojnie to na pewno nic złego, jutro u lekarza się przekonasz a teraz odpocznij sobie.Miałyście już coś takiego? jestem w 17dc,od 3 dni pojawiał mi sie co jakiś czas różowawy śluż a dziś rano pojawiło się lekkie krwawienie na przemian z plamieniem.

W końcu musi się udać;-)Kingusia jak miesiaczka przyjdzie to nie smutaj sie nastepnym razem napewno sie uda Cały czas trzymam kciuki;-)
U mnie pomalutku. Niedziela minela nam pod hasłem "wypoczynek"
Siedzielismy i ogladalismy tv a wieczorem skczylismy na lotki i piwko do domu. Wczoraj sie popłakalam w barze a dokładnie w wc, zateskniłam za swoja Daria a myslałam ze sie nie bede juz rozklejac :-( Ale po chwili doszłam do siebie....
Jesteś silna trzymaj się
pewnie nie raz się jeszcze rozkleimy ale trzeba iść do przodu. Cieszę się, że miło spędziłaś czas :-)Mocno zaciskam kciuki. Jestem z TobąJa jestem,ale strach mnie dosłownie paraliżuje
Jutro do gina.Trzymajcie kciuki.
Buziaki.
Pomału wszystko się ułoży. Dobrze, że pojawił się śluzikZ dobrych wieści zauważyłam u siebie jakieś minimalne ilości płodnego śluzu:-)

Mam nadzieje, że pomimo spóźnienia gości wieczór będzie udanyKurcze czekam na znajomych... mieli być o 18... jedzenie czeka i stygniejak ja tego nie lubię. Wrrrr.. choć i tak dałam im 10 min poślizgu....
![]()

jak ja tego nie lubię. Wrrrr.. choć i tak dałam im 10 min poślizgu....