Czesc dziewczynki, witam we wtorek :-)
ja juz zrowa jak rydz, a Wiki już tez prawie zdrowa :-)..m rano wstal i twierdzil, ze gardło mniej boli :-)
szafirku kochany, zobaczysz, niedługo sama bedziesz trzymac swoje malenstwo w rekach, sporo jest kobiet w ciazy i ja pamietam, że po poronieniu jedyne co mi sie rzucało w oczy to wszech ogarniające mnie brzuchy....jednego dnia w ciagu 40min naliczyłam az 7!!!!!.....
gabi, trzymam kciuki za wizytę, suwaczek mknie jak oszalały, jeszzce kilka tygodni i bedzie po strachu :-) a jak urozisz w termianie to tydzien bedziemy piccolo z dziewczynami na bb piły za wasze zdrowie :-)
mirus a ty juz po szkole rodzenia?....
luiza piekna betka, u mnie prawie była taka w 32dc :-)..ale to wszystko zalerzy od tego kiedy mialas owu :-), a co do plemniczków to chory moze by nie zdołał do jajeczka dotrzeć..tak sobie to tłumacz :-)...musi byc dobrze, czas to pokarze
Aga Aj..zdrowiej nam szybko...
Aga Irl...ty wizytę masz w srodę, jutro trzymam kciuki
Słodziutka i cóz pysznego upichciłas dla znajomych....ja nabieram apetytu, jak nic tylko o jedzonku od rana do nocy mysle :-)...z głodu juz nawet jogurty mi smakują....
Kingus, magdalenka, enka i karola...trzymam kciuki za wyniki staranek
Syla...6 kg ci ubyło? o matko, czy to nie za duzo? lepiej skonsultuj to z ginkiem, za duzo tez nie mozna z wagi spasć od wymiotów...