• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej,Aga irl,bardzo się cieszę:-D
Reszty jeszcze nie doczytałam.
Ja jutro przenoszę się z leżeniem do rodziców,tak będzie ponoć łatwiej.Także może mnie nie być jakiś czas,nie wiem czy uda się necik podłączyć.
Będę z Wami myślami:tak:
Ale jeszcze tu wpadnę.Na razie.

reklama
widze że same dobre wieści :) ciesze się bardzo że wam się uklada i wszystko jest na dobrej drodze :) aga irl super dzidzia, agi trzymam kciuki i modle sie zeby bylo wszystko ok zeby tobie tez tak dzidzia rosla pieknie :)
u mnie jedna smutna wiadomosc, nie byłam kastrowac koszatnika grubasa, oddałam go do sklepu :-( teraz mi smutno ale naczytałam się tyle informacji ze takie zabiegi u koszy są bardzo ryzykowne bo sa malutkie wiec stwierdziłam że chyba lepiej będzie jak nie będe go skazywac na ból a może nawet na śmierc :-(. jak sie urodzą malutkie to sobie zostawie jedna samiczke no chyba ze beda same samce- wtedy znowu będę w kropce bo koszatniczki to stadne stworki wiec musza miec kolege/koleżanke bo z kim by miały cwierkac... oj te moje smęcenie, a tak błache problemy, sama sobie to na glowe zwaliłam bo ja zawsze mialam zwierzaczka to tulenia takiego ktory poslucha jak marudze a nie bedzie sam na mnie narzekac tylko zamruczy i przytuli sie.... uciekam do knig znowu a tak mi sie nie chce... miłego wieczorku papa

a z M wczoraj mniej wiecej ustalilam ze jeszcze w tym roku chce miec 2 kreski :)
wczoraj mni tak wkurzyl ze byl prawie rozwod jeszcze przed slubem
oczywiscie nie zalatwil kamerzysty i fotografa na slub bo powiedzial ze jeszcze jest czas a ja mu mowilam jeszcze w sierpniu w tamtym rokku a teraz sie okazuje ze nasz kamerzysta ma juz zamowiony termin wiec ja mu powiedzialan ze nie obchodzi mnie jakto

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry