• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Koti badanie histopata nic Ci nie powie
mi ginek zlecil posiew z szyjki prolaktyne cytomegalie
sama wpadlam na to zeby zrobic tsh i cale szczescie ze wpadlam bo to przez to kierwa sie stalo wiec sie teraz lecze za tydzien ide zrobic badanie tsh mam nadzieje ze mi spadnie :tak:
mnie nic nie bolalo po zabiegu tylko krwawilam prawie tydzien
a pierwsza @ mialan po 45 dniach

Przepisał mi clostilbegyt który ułatwia zajście w ciąże,ale czy to pomoże to nie wiem.Poza tym doczytałam że od tego leku mogą zrobić się torbiele więc się zastanawiam czy wogule je brać.
Ja go brałam w pierwszym cyklu była ciąża biochemiczna a w trzecim się udało ale tylko na 8 tyg.
Przy braniu tego leku zaleca się monitoring. Polecam branie na noc w czasie posiłku mniejsze skutki uboczne są wtedy odczuwalne.

A u mnie dołek, chyba @ się zaczyna....
I popłakałam się przez tą piosenkę
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JqfGqOx2iDQ]YouTube - I Would Die For That[/ame]

Koti badanie histopata nic Ci nie powie
mi ginek zlecil posiew z szyjki prolaktyne cytomegalie
sama wpadlam na to zeby zrobic tsh i cale szczescie ze wpadlam bo to przez to kierwa sie stalo wiec sie teraz lecze za tydzien ide zrobic badanie tsh mam nadzieje ze mi spadnie :tak:
mnie nic nie bolalo po zabiegu tylko krwawilam prawie tydzien
a pierwsza @ mialan po 45 dniach

to co daje badanie histo ? TSH miałam robione na początku ciąży - wszystko w normie. Lekarz jednak nie zlecił mi ani WZW ani różyczki do 12 tygodnia, a chyba powinien ?

Ja go brałam w pierwszym cyklu była ciąża biochemiczna a w trzecim się udało ale tylko na 8 tyg.
Przy braniu tego leku zaleca się monitoring. Polecam branie na noc w czasie posiłku mniejsze skutki uboczne są wtedy odczuwalne

To w takim razie nie wiem czy wogule zaczynac kurację,boję się

reklama
histopata robia po to zeby nie bylo ze usuneli ciaze tak ktores z girls mowily i tak jest bo mi nic nie wykazalo na histopacie tak jak z reszta wiekszosci dziewcyznek
powieni Ci wskazac te badanka i na toksoplazme tez

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry