Witam misiaczki kolorowe.
Nadrobiłam zaległości.
Witam wszystkie nowe Aniołkowe mamusie. Zostańcie z Nami. Napewno będzie Wam raźniej i możecie u nas się wypłakać...
Omelka witaski miłe. Zaganiana jesteś to fakt. Ale miło byłoby Cię spotkać cześciej u nas na forum!! Buziale dla Ciebie.
Edytko cieszę się że napisałaś! Zamartwiałam się już o Ciebie!
Anesto jeśli masz ochotę chętnie... wyślij na PM.. całuski dla Was.
Alu(Also) cieszę się że wkońcu do nas napisałaś. Mama napewno czuła Wasza bliskość.. czuła jak wiele osób które kocha jest przy niej. Jak wiele osób się za nią modli. A umrzeć w takiej godzinie.. napewno miłosierny Jezus zabrał ją do siebie.. odrazu...
Mam nadzieję że tata stanie na wysokości zadania i uda mu się pogodzić pracę i wychowanie córuni. Trzymam za Was kciuki by się powiodło.
Mała Aguś cieszę się że krzykiem Ciebie można się dowołać

;-)
Pisz do nas cześciej!! Czekam na Twe posty. Duuuży buziak dla Ciebie.
Agatko spóźnione na BB ale szczere...
Wszystkiego naj naj naj z okazji wczorajszych imienin!!!!
Spóźnione bo nie miałam wczoraj czasu na BB
Niech dzidziuś który rośnie Ci pod serduszkiem wynagrodzi wszystko zło co Ci się w życiu przytrafiło.
Buziam..
Alutka trzymam za superowe wyniki "wojska" Twego M... czy zdecydowaliście się na te prezerwatywy??? Mowisz że jeszcze tylko 3 miechy....

super.
Andzi kochana... mówisz.. że MADZIA!! Równie ślicznie.
Kasiu(Szafirku) to czekamy na wizytę. A kiedy masz mieć @? Co On wogóle powiedział na te Twoje tak długie cykle?
Aguś AJ miłego dzionka dzisiaj życze..;-)
Mika zobaczymy czy Adrainkowi będzie się spieszyć z przyjsciem na świat ;-)

Allaa tak ostatnio bardzo cicho na BB. A Ty nie forsuj się aż tak...
Karolka a Ty (bo już nie pamiętam) wszystkie badania hormonów miałaś ok?
Alicja1985 dożyjesz Ty do kwietnia napewno.. własnie ale jak będzie z Twymi najbliższymi..

czy wytrzymają

;-)

Iza... pozdrawiam.
Wszystkie nie wymienione dziewczynki całuję. Z braku czasu nie jestem w stanie wszystkie Was wymienić.. wybaczcie.