wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Tak jak piszą dziewczyny powinno się odczekać 3 @, ale wszystko zależy od organizmu ja np zaszłam w ciążę już w 2 cyklu......... Może lepiej porobić badania, żeby się trochę uspokoić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale najważniejsze jest, żeby organizm i psychika były gotowe.Piękny :-):-)Hej wszystkim, ja tylko sprawdzam czy mój suwaczek w końcu jest.
Zdjęcia na prawdę ciekawePatrzcie jaka dobra kampania o Aids...http://classes.dma.ucla.edu/Fall08/154B/images/ashley_brown/aides_scorpion.jpg
Niunia nie martw się. A byłaś u ginka z tymi plamieniami? Może masz niski poziom progesteronu?mam dzisiaj znowu mega dołka :-(
Mi ginka pozwoliła po 2 @, robiłam usg i wyszło że jest wszystko ok.Dziewczyny ile czekałyście po poronieniu zanim zaczęłyście starania o nowe maleństwo?

[/quote]
Ja jadę do Ciebie takie smakołyki szykujeszhej Kinius duzo lepieja jak u Ciebie moja droga???
w ogole to Kinia to mam nadzieje ze szykujesz wiecej tych udek bo wlasnie zbieram sie do Ciebie
a ja dzisiaj mieso pieczone a do tego sie zastanawiam czy ryz z maselkiem i czosnkiem czy ziemniaki z koperkiem i pomidorki z cebulka![]()

Dzięki. A z tym majonezem to naprawę pyszne wychodząno to kochana 3 mam kciuki
a zapraszam bardzona prażkę
![]()

Beatko a @ nie ma??

;-):-)
;-):-)
a jak jest impra to tym bardziej