Alicja1985
Fanka BB :)
az wstyd sie przyznac ale zjadlam dzisiaj cala czekolade z orzechami i mam teraz wyrzuty sumienia ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beatka znikła a ja będę spędzać wieczór w niepewności
... ale nie pamiętam bym czytała o @???

Dziś psychicznie w miare nieźle, ale dziewczynki po poronieniu nie można się tak strasznie nastawiac na ciążę bo jak widzicie w głowie się chrzani i boję się że będę miała teraz z tym problem :-(Nie ma i dlatego pojechałam na betkę, wyniki w poniedziałek;-)Beatko a @ nie ma??
![]()
Na zdrówko ;-)az wstyd sie przyznac ale zjadlam dzisiaj cala czekolade z orzechami i mam teraz wyrzuty sumienia ;(
Czesc
@ przylazła i mocno boli, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Teraz wiem że albo owulki nie było albo już mi się mózg zblokowałDziś psychicznie w miare nieźle, ale dziewczynki po poronieniu nie można się tak strasznie nastawiac na ciążę bo jak widzicie w głowie się chrzani i boję się że będę miała teraz z tym problem :-(
Wyniki mojego M będą w poniedziałek....... strasznie jestem ciekawa..... aha i zmieniam gina, postanowiłam i kropka.....

Kochanie przytulam Cię mocno, a po czym wnioskujesz że nie było owulki?
zawstydzona/y: aaaaaaa.........
Musimy walczyć o nasze małe szczęscia