Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie kosztuje 25 zł.Kinguś z tym progesteronem to takie moje przemyślenia nocne. Ja w pewnym bądź razie będę naciskać, żeby go zmierzyć. Nic nie stracę (no może $) , ale będę spokojniejsza.
Dziękuje już humorek mi się poprawił. Dziś idę na usg i zobaczymy czy wszytsko jest ok. Tylko martwi mnie brak objawów, bolą mnie tylko piersi i to nie zawsze. A tak to nie czuje żebym w ciąży byłaKingus co u Ciebie

Olu to są osoby, które potrafią zapytać czy mieszkanie masz na kredyt, czy samochód masz na kredyt, a może masz coś kupione za gotówkę ? Koszmarny brak wstydu i taktu.
O 18:15 ale ginka powiedziała, że tylko sprawdzimy czy pęcherzyk rośnie bo na zarodek to jeszcze za wcześnie.Kinguś ja tez wierzę,że będzie dobrze i trzymam kciuki!
o której masz usg?
Gabi - KCIUKI !
Anetka_83 kupiliśmy większe łoże - nie pomogło.
a po zapraszam na kawkę... któras chętna ???![]()
hehe to też znam ale on sie boi jak jesteśmy w domu ale jak wracam z pracy to widze włosy na stole,wiec ja sie pytam skąd psa włosy na stole??wiadomo
mój je dużo róznych rzeczy,uwielbia rzodkiewkę ,banany a za pistacjami to szaleje wprost,acha a wczoraj jadł nalesniki z białym serem
sprytna bestia 

Ja kawy nie piję ale herbatkę z sokiem malinowym to chętnie ;-);-)nikt nie chce... ?? :-(