Beatko masz to jak w szwajcarskim Banku.. kciuki będą zaciśnięte. Jesli chodzi o ten progesteron to ja już dawno wpadłam na ten sam pomysł co Koti że mam za mały progesteron chyba w ostatniej fazie cyklu i zbyt krótką fazę lutealną. Mój jak to ginek określił "wirtualny 14 dzień cyklu (czyli owulacja)" wypada między 17-22 dniem cyklu!!! I to jest mój wirtualny 14 dzień. Ostatnio jak byłam na usg to w 21dc pęcherzyk dopiero rósł i miał pęknąc dnia następnego!!!!!
Dlatego uważam również że duphaston i luteinka jak najbardziej na początku...
Ksiądz po kolędzie tak późno u Was?
Gabi kciukasy mocno zaciśnięte... dziś BANK SZAWJCAR więc dobrze będzie!!
Daj znać co i jak po.
Sylvii czekamy i u Ciebie na wieści!
Allaa jutro oczywicie również będę pamiętać o zaciśnięciu kciuków... poproszę również o zdjątko!!!! Bardzo ładnie prosze.
Czemu musieliście uspać suczkę?:-( Człowiek przywiązuje się do czworonożnych przyjaciół...
Anetko ja miałam owczarka niemieckiego mieszanego z owczarkiem nizinnym (Czy jakoś tak - dzieckiem byłam) piękny pies.. a jaki wierny i mądry!!! Naprawdę w swoim życiu "przerobiłam"już troszkę psów ale ta suka była WYJĄTKOWA!! Pamiętam jak wcinała ogórki gruntowne jak przeynieśliśmy z działki w koszyku.. wychodzimy z domu a po powrocie zastajemy tylko łupki po ogórkach...
Lubiała też mydło

i trzeba było chować przed nia..nie wiem co za smaki miała

a za makrelą przepadała!!!Potrafiła sama z papierka sobie wyciągnąć!
A nieraz robiła różne numery.. ale o tym by książek napisać..
Nie pijam kawki.. ale chętnie się skusze...jeśli dobra
malutka80 będzie jutro dobrze! Pierwszy dzień minie a kolejne będą jak z górki!
Iza (Ola) psiak piękny...
A księża to też ludzie.. nie wiedzą czasami po prostu o czym zagadać
Koti atmosfery w pracy nie zazdroszczę

najgorzej z takimi wdać się w dyskusje.. bo i tak "dupe" obmyją
Iza (Carri) i jak dzisiaj samopoczucie? Mam nadzieję że smutki i troski juz przeszły Wam i dzisiaj jest znacznie lepiej.
Swoją drogą już trzecia Izabella nam się ujawniła na BB.
Jest to imie które biorę pod uwagę przy wyborze imienia dla córeczki