• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kinguś a Wy?Jak samopoczucie?:-)Masz rację nie przemęczaj się i dbaj o siebie i maleństwo.:-)
Kinius a co tam u Ciebie kochana slychac ??:confused:
U mnie wszystko dobrze. Jutro do pracy po 5 dniach odpoczynku ;-)

Dzięki:-):tak: Nie nastawiam się,że szybko się uda, bo tamtym razem po pół roku się udało.
Mi poprzednim razem udało się za 8 podejściem a teraz za 2 :nerd:

jestem
po bierzmowaniu spokojnie........
mamy teraz tydzien wolnego od szkoly wiec sobie poodpoczywam
Odpoczywaj sobie. A jak się czujesz? Mdłości już całkowicie minęły?

wszystkie negatywne wyszły a tu nie ma zadnego polskiego gina:wściekła/y::wściekła/y::-( no wiec poczekam jeszcze pare dni i jak nie przyjdzie to chyba pojde tu do jakiegos lekarza.
Trzymaj się czekamy z Tobą.

Cześć dziewczyny
Ja się mało odzywam bo mam problemy z ojcem. Nie może sprzedać auta i wszyscy w kółko winni!!!.
O to mam nadzieje, że szybko sprzeda i będzie po kłopocie.

Ja zaraz do domciu....... i dwa dni wolne:-D...... moje dzieciątko zaczęło ferie więc spędzę z nią troszkę więcej czasu.......
Małe leniuszkowanie, super :-)

Ah witam.
Właśnie obejrzeliśmy dokument z National Geographic.
:blink:
Widziałyście?
Świetnie zrobione.
Uwielbiam takie filmy :-):-):tak::tak:

witam!
ja znowu tylko na kwilke:crazy: z moim zdrówkiem już lepiej, nie zuzywam juz 40 paczek husteczek tylko jakies 20 :-D w pt to nie dośc ze husteczki poszły to jeszcze dwie roli papieru:zawstydzona/y:
Jezyk super bobasek niedługo my będziemy sie też tak hwalic :-).
zmykam zaraz plusk i do wyrka, troche poczytam notatek bo wkońcu czeka mnie chyba ustny egzamin na którym miałam byc w sobote:zawstydzona/y:
mam dla was coś do pooglądania :-) poniżej są fotki maluszków, wyobraźcie sobie że one juz po całej klatce biegaja a mamcia sie wkurza bo jak jednego zaniesie do domku to nastepne 4 juz wyjda hehe i tak wkółko biega a wieczorem to klatke gryzie i zgrzyta ząbkami bo ma dosyc wiec ją wypuszczam pobiegac żeby się trochu uspokoiła i odpoczela bidulka:sorry2:

Załączniki

• IMG_0428.jpg
    IMG_0428.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_0429.jpg
    IMG_0429.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_0432.jpg
    IMG_0432.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_0443.jpg
    IMG_0443.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 48
Alicja pytałas co z Katrin.. ktoś kiedyś zauważył że po "wpdace" zielono_mi nie odzywa się na forum :confused::dry:

Nikogo nie oskarżam.. tylko ktoś taki kiedyś zamysł dał.:baffled:

Słodziutka a mozesz cos wiecej napisac bo nie stety nie wiem o co chodzi ???

Alutka wreszcie wolne bo jak piszesz to non stop praca i prac pracoholizm jeszcze wpadniesz :szok:

Koti ja tez sie balam powrotu do pracy ale lepiej mi sie zrobilo jak wrocilam wpadlam w wir pracy i mniej myslalam

no szkoda :) ale wiesz, to są stadne zwierzaczki i jednemi i tak byłoby smutno, my mieliśmy najpierw jednego to siedział caly dzien w rogu klatki a potem doszedł kolega okazał się koleżanką :-D no i co się dzialo w tej klatce hehe cwierkały jak wróbelki a teraz to dopiero śpiewają maluszki z mamusia :D dobrze że w nocy sobie śpią :-) wróciłam z pluskanka i chyba jednak ide juz do wyrka :)

Pati.b ale śliczniaste te małe maluchy :-) .

dziś minęły dwa tygodnie i się czuję jakby mi ktoś "film przewinął" :-( . Mam nadzieję, że po powrocie do pracy długo nie wykopię się z papierów - przynajmniej będę miała co robić.

reklama
witajcie
mała- alez dawno Cie nie bylo, nie martw sie na zapas, zanim zaszłam w ciąze okres spóźnił mi sie ponad tydzień, tez wariowałam z testami i betą.
Sonita- super ten film w łonie matki, poryczałam sie na maksa

a ja od rana cała w nerwach, o 15.20 mam wizyte u profesora, boje sie okropnie, mam nadzieje ze torbiel sie zmiejszyla albo ze jej nie ma i ze bedzie wszystko ok. tak bardz chciałabym zeby sie udało...
ostatnio duzo myśle i płacze, mój mąz ciągle wspomina naszą córeczke, ja tez intensywniej znowu o niej myśle, nie wiem co sie dzieje..
boimy sie oropnie..
pozdrawiam wszystkie serdecznie

Jezyk masz przecudownego synka! jest po prostu GENIALNY!!!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry