• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
będzie dobrze,będzie:-)
wiem,że nerwy i tak nie mina i uspokoisz się dopiero po wizycie i tak do następnej wizyty,ale pomyśl sobie,że nerwy nic nie pomoga i na pewne sprawy nie mamy wpływu

Syla trzymam kciuki i coś czuję, że wszystko będzie doooobrze :tak:

A wczoraj skończyła się moja wspaniała miesiączka i tak jak zawsze miałam po okresie jeszcze lekkie brudzenie, tak teraz krwawiłam i na dzień końca CZYSTO :-)
Dla mnie bomba, mogłoby tak zostać.
Zaznaczyłam już w kalendarzu kiedy się zaczęła i skończyła.

Teraz mam prośbę do Was kobitki, napiszcie jakie badania teraz powinnam zrobić, aby wszystko było dobrze, idealnie?

Cześć babki.
Sylwia,trzymam kciuki daj znać.
Hmm,a chyba Pixela i Kasiek się dawno nie odzywały:confused: Ale przyznaję,że nie wszytsko czytam,mogłam przeoczyć:zawstydzona/y:
Buziaki dla wszystkich.Papa.

Witajcie misie kolorowe.

Sylwia oczywiście dzisiaj mocno zaciskamy kciuki za Ciebie i Twego kruszka w brzuszku! Będzie dobrze głowka do góry.

Sonita tak własnie wczoraj "odświeżyłam" wątek badania po poronieniu. Tam jest masa badań. Niestety nie ma tych najważniejszych. Dla mnie przykładowo najważniejsza byłaby tarczyca a dla Ciebie posiew z szyjki. Dlatego tak trudno jest wybrać te "najważniejsze" ... bo niby wszystko jest Ok. Ale dopiero jak zrobi sie wszystkie badania. A takto np jedna z dziewczyn przebadala siebie dogłębnie a okazało się ze nasienie męża może mieć decydującą przyczyną na JEJ poronienia. Moja bliska koleżanka również przebadała się w sumie cała.. a ja jej powiedziałam o teście urogin? Ona a co to... próbowała przez 3 lata bezskutecznie zachodzić w ciąze przy badaniach które robiła były książkowe - po teście urogin okazało się że miała chlamedie. Na szczęście udało się wyleczyć to świństwo i teraz po raz pierwszy starają się o dzidziusia. Ja Im dzilenie kibicuję!

Iza witaski.

reklama
Witaj Gabi. Jak się czujecie? Dalej tak zdenerwowana jesteś? Gdzie jesteście u mamy? Czy u siebie? I czy wszyscy zdrowi (tfu tfu) żebym nie zapeszyła :zawstydzona/y:

Kasiek(Kasia) u niej wszystko OK. Już w środę zacznie 19 tydzień!!! Czuje kopniaki dzidzi. Wierzy że wszystko jest OK. Nie plami i prosi o pozdrowienia Was wszystkich. Pamięta o nas ale z pewnych względów postanowiła odpocząć od BB.
A my się cieszymy że u NIEJ jest super!

A faktycznie Pixelka Ania dawno nie pisała :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry