aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzieki madziu
juz mam
nie przypominam sobie zebym cie miala ale to nic......moze nam jakos umknelo

nie przypominam sobie zebym cie miala ale to nic......moze nam jakos umknelo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziwne.. ale najważniejsze że już się macie 

I zaczarowalas mnie Anetko w miare dobrym humorem:-) Dziekuje Ci "czarownico" hehe
Dziekuje za zyczenia weekendowe Tobie tez zycze milego weekendu duzo usmiechu radosci![]()

Ale Ci fajnie, ja dziś sama siedzę :-(

Anetko u Was też w Karkowie-Zakopane? Bo u nas już chyba z 15cm śniegu.. wszystko tak zawalone śniegiem że nie da rady autem jeździć po głownych drogachnie cierpie takiej pogody!!
Udanej wizyty znajomych! Zawsze to raźniej w większym gronie!
mój pies do domu wracac nie chce bo to śniegolubne stworzenie...

my też w następnym cyklu zaczynamy starania o dzidziusia... więc jest nas już trzy... zawsze w grupie raźniej 

U mnie ok. Humorek dopisuje,zdrówko teżA to chyba od tego,że zaczęłam staranka, czym jeszcze się nie chwaliłam. @ planowana na 3.03. Mam więc teraz dużoooo "roboty"
Ale ważne,że przyjemna
![]()
w sobote nawiedził nas mój tatuś (przywiózł zrobione przez mamę chrusty...ale sie najadłam
) później robiliśmy obiadek a wieczorkiem pojechaliśmy do naszych przyjaciół... 

jak nie więcej... i cały czas pada...