Witam się z Wami wieczorową porą.
Dlaczegotak - Oliwierek jak widzę rośnie i rośnie .. super czytać o Waszych pociechach

jak zdrowo się chowają. A co do ząbków wiem że to trudny okres bo jak mieszkałam z rodzicami i siostrzeniec ząbkował...

ojj wiem co to znaczy.
Dziękuje Ci za słowa otuchy i wspracie. Ja też wierzę bo bez wiary by mnie nie było.
Agatko będzie dobrze! Tym razem wierzę że masz za sobą dobre "plecy" i wsparcie. Tylko poczekajmy do wtorku!
Anesto(Alu)jeszcze pięć dni (jesli dotrzymasz w dwupaku

) i dowiesz się od ginka co i jak. A ten nastroj to typowe objawy spanikowanej mamusi

;-)

Ale od czego masz własnie nas... My zaraz "przystawimy" Cię do pionu.
Jak rozmowa z mężem? Udana?
Carri a coś mnie póbuje złapać. 37,1 gorączka po zażyciu lekarstw. Ale nie daje się

przynajmniej próbuje. A jaka książka chce Cię wciągnąc?
Anetko u Was też w Karkowie-Zakopane? Bo u nas już chyba z 15cm śniegu.. wszystko tak zawalone śniegiem że nie da rady autem jeździć po głownych drogach

nie cierpie takiej pogody!!
Udanej wizyty znajomych! Zawsze to raźniej w większym gronie!
magdalenka u nas tak samo.. korki.. wypadki.. śnieg na drodze - żyć nie umierać
Omelka jak widać ... @ nie ma.. i dobrze. To chyba najważniejszy oznak że dzidzia zagościła u Was w brzuszku!!!
Beatko kochana a Ty się oszczedzaj jak mąż przykazuje. Teraz musisz dbać o Was dwoje!!! Ależ się cieszę z tego faktu! Kibicuję dzielnie!
Gabi a Ty jak się czujesz psychicznie i fizycznie? Dalej jesteś u rodziców??
Karolka kochana tatusiowi w niebie jest napewno dobrze! Musisz w to wierzyć. A przyjdzie własnie do Ciebie we śnie jak tylko będziesz na to gotowa. On wie kiedy ma to uczynić.Napewno na to zasługujesz. Tylko daj sobie czas.
Also(Alu) ależ jesteś dzielna i Twa postawa jest godna do naśladowania. A kupowanie ciuszków napewno cieszy! Ehhhh jakie to musi być cudne uczucie.
Allaa kciuki zaciśnięte ... czemu nie dajesz znaków życia? Martwimy się o Ciebie!
Agula Ir jeszcze troszkę i faktycznie nie ukryjesz tego brzuszka....
dobra zmykam na moment. Siostra uspała małą.. pogadamy sobie. Moze dzisiaj jeszcze wrócę do Was
Buziam wszystkie i każdą z osobna. Trzymajcie się cieplutko!!
Baaaa napewno zaglądne bo muszę wiedziec co u Allaa!