• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

sie śmiej...na lutówkach urodził sie wczoraj czy we wtroek mały Jurand...

a z badaniami jest dokładnie tak jak piszesz

ja robiłam jeszcze dodatkowo na kilka odzwierzecych chorób...bo ze zwierzami róznymi miałam sporo kontaktu...toxoplazmoza, borelioza, listerioza-to na poczatek...jesli sie było w ciazy ostatniego pol roku z ciepłym kraju warto zrobic badania czy sie nie przeszło bezobjawowo lub małoobjawowo malarie i amebe..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nio ja też je robiłam. Ale głównie dziewczyny pytały się o genetykę..więc chciałam żebyś mnie poprawiła jakbym walneła gafę..

Dobra z imionami koniec. Każde imie jest ładne. Tak jak każda z nas jest piękna. Odpowiednio powiedziane i mówione z czułością napewno jest piękne.

uciekam kobitki....bede jednym okiem na dr housa patrzec a raczkami z małzem stól do pokoju malucha bede skrecac...

buizalki dla wszystkich

Jak wybieraliśmy imię dla pierwszego dziecka to chcieliśmy żeby było polskie a nawet słowiańsko-polskie, więc wyszedł nam Sławomir, jak tłumaczyłam je anglikom to mówiłam że to znaczy tyle samo co " utrzymujący, miłujący pokój". Ale jeżeli to co mnie szmera przy żoładku okaże się tez chłopcem, to powiem szczerze, że też będzie problem z imieniem...
Mordoklejka, a może poczekaj jak się urodzi, popatrzysz na niego i będziesz wiedzieć jakie dać mu imię?

ojej maskara czy wy dziewczyny chcecie mnie zabic???? wiecie ile mi zajeło przeczytanie 60 stron?! moje biedne oczy a ja i tak mam taką wade wzroku buuu, wpadła tylko na chwilkę, przywitac się bo nie mam za bardzo czasu :-( :-( tyle kucia ale co tam dam rade, za tydzien 3 egzaminy no chyba ze ten jeden zdecyduje sie pisac w innym terminie bo mam ten przywilej ze moge sobie jechac jeszcze dwa tygodnie później ale chyba wole miec to z głowy i spróbowac juz we wtorek.... wiec od wtorku trzymajcie za mnie kciukasy ;-) wtorek jeden egzamin, środa drugi, w czwartek kontorla u gina-już się boje, w pt kolejny egzamin.... straszny będzie tydzien. A moje małe głupolki mają 1,5 tygodnia i szamaja normalne am :-O i piorą się ile wlezie kłócą o jednego płatka kukurydzianego hehe małe pokraki jej jak mi bedzie szkoda ich oddac, Carri nie wziełabyś chłopszyków? bo ja sobie samiczki kcem zostawic tylko muszem sprawdzic ich płec, o własnie!! eureka!! hehe Omelko droga może ty się znasz na podwoziach koszatniczek??
Dobja to ja zmykam przepraszam że tak byle jak pisze... no i że nie odpisuje nikomu ale z 50 stron pamiętam że kolejna dzidzia przyszła na świat ) wiec tylko tyle powiem że GRATULUJĘ!!!! I ZDRÓWKA ŻYCZĘ!!!! CZEKAM NA FOTKI!!!!!! :-) BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK TYCH NOWYCH :-( I TYCH ZADOMOWIONYCH ;-)

U Madzi - Madziu wyręcze Cię kochana wybacz - proppzycji imino jest bardzo duzo.. tyle że zgodności małżeńskiej nie ma. A ginek powiedział ze jak chłop.. to mąż ma decydujące zdanie i maż Madzi nawet się nie boi ze Go mysze zjedzą jak JEJ odmówi.. i tu jest problem :-)
A najpierw jak była Ona wg usg to Madzia nazwała dziewczynkę z mężem własnie ZOSIA!

pa miranda.. do napisania.

Witaj Pati.b - będziemy trzymać mocno zaciśniętę kciukasy!
Trzymaj się jakoś w tym trudnym tygodniu dla Ciebie. Jesteśmy z Tobą.

Haniu (scarlet) gdzie się podziałaś:laugh2:

Haniu (nasza starsza Hania) czy dzisiaj też obejmiesz nocny dyżur?

reklama
Alutka tez usmiech slodziutkiej skojarzył mi sie z czyms innym..... nie wiedzac czemu :P Mi tyle paczków wystarczy :)

Oj chyba nie postarałam sie bardzo z tymi zyczeniami ...jak i tak Was brzuszki bola :( Ehhh a chciałam dobrze

Miranda to dobre wiesci przynosisz z tymi badaniami ...Trzymam kciuki by cukrzyca Cie omineła

Czasami sie tak zdarza rodzie chca miec dziecie orginalne "jak Tofik z kabaretu Ani mru mru"

Pati witaj.... no i papa Trzymam kciuki by ten ciezki tydzien sie skonczył !!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry