• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

bylam wczoraj u lekarza na kontroli i jest wszystko wporzdku musze odczekac pol roku do nastepnej ciazy i bede mila zalozony szewek na szyjke mam nadzieje ze wszystko sie ulozy bo moje zycie stracilo sens z dniem 26.01:(

reklama
cyniczna zycze Ci szczecia aby Tobie nie przytrafilo sie to co mi:( oszczedzj sie nawet nie spaceruj zawiele... moja dzidzia miala 30cm i 400gr taka duza i musiala odejsc:(

bylam wczoraj u lekarza na kontroli i jest wszystko wporzdku musze odczekac pol roku do nastepnej ciazy i bede mila zalozony szewek na szyjke mam nadzieje ze wszystko sie ulozy bo moje zycie stracilo sens z dniem 26.01:(
Dlaczego wcześniej nie założyli tego szwu? Nie kazali leżeć? Gabi ma problem z szyjką, ale jej lekarz od razu to powiedział i kazał leżeć.

No, mój lekarz jednak widzi przeciwwskazania do dłuższych spacerków. Kazał mi leżeć, nie chodzić po schodach i se leniuchować. Luby ma teraz piekło! :)

bylo wszystko wporzadku z szyjka przynajmniej niczego lekarz nie zauwazyl akurat mialm takiego pecha ze 26 stycznia milam kontrolna wiztyte u lekarza i milam miec usg polowkowe niemoglam sie doczekac tego dnia a niestey jak rano wstalam to zaczelam plamic i nastapil porod:( moze gdybym miala ta wizyte dzien wczesniej to lekarz zauwazyl by ze cos sie dzieje z szyjka i zaloyli by szewek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry