Alicja1985
Fanka BB :)
masz racje Słodziutka juz dawno tak nie ylo
))
Agunia 28 czekamy
Agunia 28 czekamy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
) hihi a co do tej koleżanki.. przykre. Każda z nas inaczej po swojemu przeżywa swoją stratę. Jedne czekają nawet latami by móc później zdecydować się by podjąć kolejną próbę.. inne nie czekaja nawet do pierwszej@... psychika..
chcialam miec juz to wszystko za sobą

Tylko z jedną, nieprzyjemną sytuacją spotkalam sie teraz w szpitalu....
Lekarka na izbie przyjęć nie chciala mnie przyjac na oddział poniewaz nie krwawilam, powiedziala, żebym przyszla w poniedzialek (a to byla sroda), dla mnie to byl jakis niewyobrazalny terminchcialam miec juz to wszystko za sobą
No i weszlam na oddzial do mojej gin i ta zadzwonila do izby przyjec i mnie przyjeli...
no i gdy zwijalam sie z bólu przed zabiegiem, zawolano mnie na badanie... i okazalo sie ze zabieg bedze robila ta lekarka z izby przjec
i gdy juz plakalam z bólu ona do mnie mowi, że moglam jej posluchac i przyjsc w poniedzialek a nie teraz placze![]()