• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny czy wy zdajecie sobie sprawę z tego ile stron musiałam nadrabiać!!!!!!

pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie i niestety muszę uciekać bo jadę w odwiedziny do moich rodziców......

Ale w końcu w pracy mamy pierwszą zafasolkowaną i jakoś cieszę się jej szczęściem..... będę obserwować piękny rosnący brzusio, a później będziemy kupować malutkie ciuszki..... szkoda że to nie ja ale na mnie też przyjdzie czas.....

pa pa

reklama
witam
edytko zgadlas przeczytalam wczorajsza produkcje i czasu zabraklo na popisanie z Wami :tak:

dzisiaj rano wchodze a tu kolejna hiperprodukcja nocna .......:tak:teraz juz wiem co kochane robicie jak ja spie:-D
tyle przeczytalam ze metlik mi sie zrobil i nic nie pamietam ...wiec Wszystkie Was goraco pozdrawiam
tyle nas jest ....(STANOWCZO ZA DUZO) ze juz nie wiem czy witalam nowe kolezanki wiec teraz to czynie ...Witam i napisze tylko jedno ze dobrze trafilyscie na forum ale to pewnie juz wiecie ...
kingus bardzo sie ciesze ...prosimy o fotke fasolki
agi przytulam...
Kasiu milo ze sie odezwalas ...sliczny brzusio

dziewczynki teraz na badanie genetyczne (kartiotyp) i imunologiczne daja skierowania po drugim poronieniu wiec warto wspomniec o tym swojej gin
dziesiaj dzien sprzatania wiec uciekam do obowiazkow ...milego dnia BUZIACZEK

Witam się kochane....chyba odsypiacie nocne pisanie albo tak jak Marlenka i ja zajmujecie się porządkami...a ja zrobilam sobie przerwę na kawusie...pogoda piekna ale mrozna....wazne ze słonko swieci...bo na duszy lzej....
Kinguś...no właśnie czekamy na foteczki....cieszę się razem z Tobą......
Szafirek...Kasiu....miło,ze czesciej nas odwiedzasz....
Agi,Silvii...kochane dajcie znać.....wszystkie jestesmy tu z Wami i czekamy....

Aga Ir,Dilajla,Anesto,Alutka,Alicja,Guska,Sasetka,Gabi,Karolka,Pixelka,Ola,
Enka,Wonka,Pyzunia,Scarlet,Hanka,Mala,Niusia,Mordoklejka,Jezyk,Dlaczegotak,
Miranda,Angelka,Słodziutka,Selenka,Kasiek,Sonita,Cyniczna,Sylwia,Koti,Mirka,
Malalena,Allaa,Also,:))),Wróbelek,Ona....i wszystkie których nie wymienilam ciepło i optymistycznie pozdrawiam i zyczę spokoju w serduszkach.....

dzien dobry

o rany alescie naprodukowaly!!!!!!!!!!ja ja jestem to cisza jak makiem zasial ech......a jak was zostawie to prosze heheheheh poszly na calosc:)

zycze wszystkim milego weekendu:):):)

moze zajrze pozniej

Witam serdecznie wszyskie... Widze ze wiekszosc zajmuje sie porzadkami :-) Ja wlasnie skonczylam walczyc z szafa i eraz pije kawke. Pozniej wezme sie za kurze i bedzie po pracy. Milego dnia Wam zycze :happy:

Heidi....no tak,sobotnie porządki....ale ktoś musi ogarnąć "chałupkę"....ale w perzerwie na kawke...robisz tak jak i ja...choć na chwilkę na bb......
Pozdrawiam i zyczę miłego sprzątanka.....

reklama
Cześć dziewczyny
Mam pytanie jak często można brać paracetamol w ciąży Całą noc nie przespałam z powodu bólu zęba, a dentysta nie dał mu szans i wyrwał i nie mogę już z bólu a ostatnio wzięłam jakieś 1,5 godz temu. Zaraz mi szczeke rozerwie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry