Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny wczoraj umarła druga córeczka Lilian z majówek, ależ mi smutno((.
[*]
[*].
a ja bylam pewna ze juz dawno po owulce dzisiaj 17 dc... pobrala jeszcze cytologie Dalej mam brac leki na prolaktyne
kurde a myslalam ze teraz ja zbadam bez brania leku.....no coz chyba odstawie na jakis tydz i wykonam badanieKomputer niestety nie jest skory do współpracy.Beatko witaski. Dobrze że się meldujeszJesli masz problemy z kompem nie nadrabiaj zaległości tylko pisz na bieżaco. A zaległosci póki co masz wybaczone..
A wiesz że mówi Ci to guru :-);-) znaczy nie wiesz ale się dowiesz jak doczytasz zaległości;-):-)
Piękna:-)czesc dziewczynki, ja po usg....fotki niestety okropnie nie wyraźne :-( i nie chciala pokazać twarzyczki, ale za to plec pokazywała bezwstydnica co chwilkę![]()
To straszne ....Dziewczyny wczoraj umarła druga córeczka Lilian z majówek, ależ mi smutno((.
[*]
[*].
Będzie dobrzedzięki dziewczyny
o 8 rano mam być w szpitalu na czczo i przyjmą mnie na oddział, a co dalej to nie wiem:-(
Androlog mojemu M powiedział, że lepiej oddać w przychodni, bo temperatura może wpłynąć na plemniki. A i najważniejszy jest "pierwszy strzał" bo tam najwięcej jest plemników.ja juz po wizycie u gin
Dziewczynki jak wyglada to badanie jaki jest czas na dostarczenie ? czy sa jakies specjalne pojemniczki do kupienia i gzie? Juz widze jak moj M bedzie zachwycony