• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
normalnie masakra jakas sie dzieje na tym swiecie naprawde
jak mozna nas tak doswiadczac co my komus zrobiłyśmy ze nas tak karze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie mam siły naprawde i jak ja mam myslec normalnie o
kolejnej ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czesc Dziewczynki
Wlasnie wrócilam z pracy... na poczatku bylo bardzo dziwnie.. Chyba wiekszosc nie wiedziala za bardzo jak ma sie zachowac... :( po kolei wszyscy przychodzili do firmy... podszedl do mnie kolega z działu i powiedzial ze nie wiem co powiedziec ale bardzo mu przykro... :(
dzis mielismy bardzo luzny dzien, wszyscy smiali sie, wyglupiali...
jednak bylam gdzies poza tym.... juz chyba nic nie bedzie takie same... :no:

Mircia ile można sprawdzać raz to jeszcze jakoś można zrozumieć ale 2 strata tego bólu jest tyle ze to trudno wytrzymać po 1 stracie a co dopiero po 2 czy 3 albo jeszcze wiecej :-(
i jak można wierzyć w to że kiedyś będzie lepiej jak można zaufać komu kolwiek nikt nam nie da gwarancji na to ze następny raz będzie oki
sorry za to ale naprawde juz nie daję rady myśleć pozytywnie :wściekła/y::wściekła/y:

Mircia ile można sprawdzać raz to jeszcze jakoś można zrozumieć ale 2 strata tego bólu jest tyle ze to trudno wytrzymać po 1 stracie a co dopiero po 2 czy 3 albo jeszcze wiecej :-(
i jak można wierzyć w to że kiedyś będzie lepiej jak można zaufać komu kolwiek nikt nam nie da gwarancji na to ze następny raz będzie oki
sorry za to ale naprawde juz nie daję rady myśleć pozytywnie :wściekła/y::wściekła/y:

no wlasnie... nikt nie da gwarancji, ze nastepnym razem sie uda..... :-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry