Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też mam wrażenie, że po stracie drugiego Synka kocham tego pierwszego jeszcze bardziej.No,ja własnie próbuje sie od 2lat z tym pogodzic, wiem ze u kazdego to inaczej, nieda sie tego jednego wyczekiwanego zastąpic,ani nic, tylko ze własnie teraz dociera do mnie ze kocham tego urwisa 6letniego jakby za dwójke, nawet niewiem czy to dobrze i co napewno czuje. Ale widać tak musi być. No w każdym razie dzieki.
O wlasnie. dzieki ze odpoowiedzialas. Przynajmniej wiem ze niejestem osamotniona z tym uczuciem. Bo myslalam juz ze moze w glowie mi sie pomylilo. czy cos. Wielkie dzieki,odetchhnelam z ulga.Ja też mam wrażenie, że po stracie drugiego Synka kocham tego pierwszego jeszcze bardziej.
Nic Ci się nie pomyliło, ale ja też tak o sobie myslałam, ale później gdzieś przeczytałam, że to jest normalna reakcja albo raczej jedna z możliwych. Ja patrzę na mojego Męża i Syna i kocham Ich tak jak nigdy nie kochałam. DO BÓLU.O wlasnie. dzieki ze odpoowiedzialas. Przynajmniej wiem ze niejestem osamotniona z tym uczuciem. Bo myslalam juz ze moze w glowie mi sie pomylilo. czy cos. Wielkie dzieki,odetchhnelam z ulga.