Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

normalnie 3 facetów w domu,,,,jak ja dam radę.......hehe ,,,,,,,,, chłopak duży,,,,,, wymiarowy, tydzie ndo przodu,,,,,,,, serduszko pięknie bije,, śmiał siębo fajnie nogi podkurczał i pchłał 2 raczki naraz do buzi,heh i mówi ze armatka wyrosla,,heh jestem szczęśłiwa że zdrowe,,,, mówił,że bardzo ruchliwe,, hehja mówie ze wiem bo czuje....

jak kopie smerf,,,,, po krwiaku sladu nie ma wchłonał się....... łożysko przykleiło sie............

heheh ciąża całkiem nna niz z igorem a znów jajka,,,,,)

;-)
Super. Rewelacja. Gratuluję i tzrymam kciuki.wróciłam ze szpitala. NIE MIAŁAM ZABIEGU usunięcia pustego jaja płodowego ponieważ MOJE MALEŃSTWO TAM JEST. przy usg przed dniem zabiegu na ekranie pokazał się pęcherzyk żółtkowy i serduszko. Zabieg odwołali, zrobili badanie BtHCG - wciąż wzrasta więc jest dobrze, biorę luteinę i mam się oszczędzać. Także dziewczyny moje kochane zawsze jest nadzieja ze moze sie okazac inaczej niz lekarze mowią. Dla mnie to jest niepowtarzalny cud.