aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ECH CHYBA SIE POLOZE
cos mi sie spac chce
do pozniej albo do jutra
do pozniej albo do jutra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.....ale Cie wykonczyli Wypoczywaj kochana ......

i to bardzo AGunia !!!!!!jestem
no coz malo mnie bo ciagle cos do roboty .....![]()

abgelka kochana bedzie dobrze pamietasz slowa Slodziutkiej trzeba wierzyc i juzWynik testu podwójnego to juz teraz ma w sumie zastosowanie bardziej informacyjne... :-( Dzidziusia juz przeciez nie maJednak martwie ze to jednak geny.....
wtedy juz kazda ciaza bedzie tym obciazona
Edytko do ginki ide jak juz bede miala wyniki cytomegalii, HVS i parwovirusa, mysle, że w przyszlym tygodniu jakosprzez tel za duzo mi nie powiedziala, tylko tyle ze kiepsko wyszly i zebym sie nie martwila :-(
wróciłam ze szpitala. NIE MIAŁAM ZABIEGU usunięcia pustego jaja płodowego ponieważ MOJE MALEŃSTWO TAM JEST. przy usg przed dniem zabiegu na ekranie pokazał się pęcherzyk żółtkowy i serduszko. Zabieg odwołali, zrobili badanie BtHCG - wciąż wzrasta więc jest dobrze, biorę luteinę i mam się oszczędzać. Także dziewczyny moje kochane zawsze jest nadzieja ze moze sie okazac inaczej niz lekarze mowią. Dla mnie to jest niepowtarzalny cud.