Alicja1985
Fanka BB :)
oki spadam nara wróce zaraz 
ide myc naczynka
ide myc naczynka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a co to jest ten test podwójny? jakie jeszcze badania robiłaś?

Dziękuje ;-)Kinguś,śliczny suwaczek.
Mi ostatnio pękł przy 26mm.dziewczynki a jeszcze jedno kiedy peka pecherzyk? przy jakiej wielkosci?
Dziękuje nawet dobrze, tylko wieczorami mnie mdliBeatko jak się czuje mama w dwupaku? Jakies dolegliwości Cię męczą?

Witaj :-)Witam dziewczynki ja tylko melduje ze zyje
SUPER, wspaniałe wieści :-):-)wróciłam ze szpitala. NIE MIAŁAM ZABIEGU usunięcia pustego jaja płodowego ponieważ MOJE MALEŃSTWO TAM JEST.
O matko
Jeszcze chciałam Wam wszystkim coś napisać. Wczoraj się dowiedziałam, że koleżanki siostrze o mały włos nie porwano dziecka w sklepie.
dobrze, że się w porę zorientowała.Bardzo się cieszęMOJE DROGIE BEDZIĘ CHŁOP..jak DĄB,,,,,,, po krwiaku sladu nie ma wchłonał się....... łożysko przykleiło sie............

Widzę, że owocowo dziś :-):-)ech a mnie czaasu jakos tak malobylam na zakupach bo trzeba malensto jakimis witaminkami nakarmic no i kupilam arbuza,brzoskwinie,nektarynki,truskawki ,pomarancze.....ech......no bo skad bede wiedziec co mnie sie zachce
![]()