Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Ale chociaz paru z Was odpisze... Musze odreagowac po napisaniu maila do rodzicow ucznia trudnego i ``zaproszeniu`` ich do szkoly na rozmowe 
gin powiedział że najjlepiej poczekać jakieś 6 miesięcy ale jeśli to za długo to mogą być dwa cylke wiec oczekuję z niecierpliwością pierwszej @ a później z górki.

. Pierwsza zawsze cieszy jak zadna.Magie2412-ale masz fajnego męża .
. Moze dlatego, ze jeszcze nie mamy slubu to sie chlop stara
. A za kolacyjke ja placilam bo dostane ekstra pieniazki za prace w sobote.z mężuniem już na nowo sielanka:-)
zdecydowalismy sie ze kupimy jeszcze jednego psa...tak zeby szczeniakowi było razniej, duzy sie bedzie musiał przyzwyczaic...
dzis piwerszy dzien jestem na ciasteczkowej diecie

NO to super, niech szybko przychodzi :-)zajrzałam zeby sie pochwalic, ze zbliza sie pierwsza @
dzisiaj odebrałam wyniki histopatologiczne i jestem wkurzona
teraz jestem w 8 tygodniu ciazy i jest ok.na usg widzialam bijace seruszko tydzien temu wiec tylko modlic sie i czekac
a ja chyba łapię doła dołeczka ale cos się zaczyna
Hej dziewczynki
Pisze z kawiarenki internetowej,bo nie mam jeszcze internetu.U nas wszystko wporzadku.Nowe mieszkanko super.Calusy dla was.Odezwe sie za jakis czas.
Magda

było ciężko, stres duży ale wszyscy wokół i ja wyszłam z tego eksperymentu cało;-)
. w koncu trzba próbować.
zaczyna robić sie cieplutko a mi wylewa sie brzuszek zza spodni. ostatnio chciałam kupic sobie spódnice u znajomej w sklepie. od razu stwierdziła ze coś przytyłam i pytała czy nie jestem w ciązy.
nawet nic nie przymierzałam i wyszlam.