• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

MamaFlavii, ja dostalam zielone swiatelko 2 tyg po pierwszej @, po kontroli u ginki. Wszystko sie zagoilo, wiec z fizycznego punktu widzenia OK.
Podobno te dluzsze terminy sa po to zeby dojrzec psychicznie.'

Trzymam kciukasy :tak:'

Laryska, kochanie, zajdziesz i TY :tak::tak::tak: I bedziesz tulic w ramionach piekna dzidzie. Moze juz za mniej niz rok

reklama
Also dzrowia, zdrowia, zdrowia i spełnienia marzeń!

Ja dziś późno i tylko na chwilkę. Nie dostałam jeszcze @! Miałam dziś wypadek samochodowy, a raczej stłuczke. Jakiś palant wjechał nam w tył samochodu.
Mój mąz caly, samochód ma totalnie rozwalony tył a ja..... mam cos z kregosłupem szyjnym. na szczęście nic groźnego. Do 21;30 siedziałam na izbie przyjęc w szpitalu.
Mam serdecznie dosyc wszystkiego.

Wszystkie staracie się tak optymistycznie pisać, a ja taka maruda jestem, ale ostatnio jakiegos pecha mam.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę szczęśliwego i spokojnego weekendu.

Buźka dla Wszystkich.

Omelko Kurcze, dobrze że to nic poważnego. Jak ci ludzie jeżdżą. Najadłaś się strachu co? Stres, czekanie i wkurzenie. Mam nadzieję że wszystko dobrze już a samochód..... no cóż...

laryska Mądrzy ludzie mówią i księgi mądre piszą że zajdziesz w ciązę jak w Twojej głowie się to wszystko poukłada.
Psychika jest najważniejsza.
Choć to trudne trzeba sobie dać to zielone światło i myśleć o tym ze będzie dobrze, bo tak właśnie będzie, czego Ci z całego serducha życzę.

alla Gratulacje, żadna nie cieszy tak jak ta. ;-);-);-)

przesyłam buziaczki zarażaczki:-):-):-) no i życzę miłego weekendu wolnego od smutków i stresów. U nas dzisiaj wyszło słoneczko:-D choć mówili że będzie brzydko. Oby tak dalej.

Czekałam, czekałam i się doczekałam:-) @

GRATULACJE :-)

Ja dziś późno i tylko na chwilkę. Nie dostałam jeszcze @! Miałam dziś wypadek samochodowy, a raczej stłuczke. Jakiś palant wjechał nam w tył samochodu. Mój mąz caly

Omelka! Bardzo mi przykro, ale popatrz na to tak: jestescie cali i zyjecie :-). I zycze szybkiego powrotu do zdrowia, mam nadzieje, ze z tym Twoim kregoslupem to nic powaznego. No i zeby @ przyszla.

Wszystkim MILEGO DZIONKA :-)

Aaa
Jeśli chodzi o wczrajszą wizytę u gina to wszystko ok. Dzidzia zdrowa, leży sobie już główką w dół. Ma być drobną dziewczynką.
zasłaniała buzię skutecznie i ciężko było zrobić jakieś fajne zdjęcie dlatego mam takie trochę mało ostre i niewyraźne.
to co ma między nogami było za to widoczne w pełnej okazałości:-D:-D:-D

Oto nasze szczęście kochane.

Załączniki

• 32w6da.jpg
    32w6da.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 74
post_ptaszyna- śliczna córeńka i wspaniale, że wszystko dobrze.
A tak na marginesie, moja Marysieńka miała być dużym dzieckiem, grubo ponad 4 kg, i zastanawiano się nawet nad cesarką. Tym czasem urodziłam ją sama, a ważyła 3.300g. Tak więc różnie z tym szacowaniem bywa.
Pozdrawiam cieplutko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry