• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oj dziewczynki,seksu wam się chce?:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Słodziutka nie można żałować raz podjętych decyzji,czas pokaże czy ta była słuszna ale na pewno podjęliście słuszną decyzję:tak:

NIusi@ piękne te figurki a ściana bardzo mi się podoba,jak jej nie chcesz to ja chętnie wezmę:tak::-)

reklama
Niusia wiesz jaki to swietny interes !!!!!!!!!!!!
ja jestem pierwsza w kolejce jak juz bede miala swoje 4 katy !!!!!!!!!
Boże wiecie ze w naszym hoteliku sa karaluchy masakrejsozn normalnie bleee jak ja sie tego brzydze !!!!!!!!!!!!!
strasznie mi net muli :(

eeeeeeee no widze ze jakies spowolnione dzis jestescie ;-)
alicja karaluchy szoking fuj fuj paskudztwo nigdy na zywo nie widziałąm i nie chce bleee

Asiu kochana ... nie nie byłam niestety. I nie umiem Ci pomóc. Ale pewnie zrobia wywiad odnośnie zwierząt jakie miały ostatnio z Tobą styczność... i zrobia lub skierują na jakieś badańka.
Nic zapewne strasznego więc nie bój żaby.
A my własnie jednak nie zaryzykowaliśmy bo ryzyko było zbyt duże... jak dla nas na "dziś i teraz":sorry2:

nio ja mam ogromna styczność ze zwierzetami konkretnie z psami, mam fioła na punkcie yorka mego do tego stopnia ze jak byl malenki to wszystko na pol jedlismy i teraz tak mysle ze to bylo bardzo glupie z mojej strony :zawstydzona/y: jak go wzielismy z hodowli to delikatnie mowiac byl troszke zaniedbany, przede wszystkim mial swierzb, kurcze tak teraz mysle zeby nie okazalo sie ze to on mie czyms zarazil
oj nie kombinuje na zapas ;-)

Edytko skoro intuicja podpowiadala Wam ze nie warto ryzykowac to moze lepiej ;-) co by nie bylo trzymam kciuki ;-):-)

Witaj Karinko ! Nie... ja nie żałuje decyzji. Ani Wiesiu. ... Jest Cooool :laugh2::cool::errr::errr: i tej wersji się trzymajmy...

Alicja a ja już myślałam że poszłaś po banany :cool:

Pati kochanie jeszcze nie minęło 3 @ i nie dostałam przykazu że mam zielone światełko :sad:

widzicie kochane takie są efekty jak baba pracy nie ma i w domu siedzi głupoty jej do łba przychodza i potem sa efekty

edi buuuu to czekamy na 3@ no a 4 juz nie bedzie oj ja to bede ostatnia na forum co zafasolkuje no ale ktos ostatni musi byc :)

Alicja karaluszków Ci się w łóżku zachciewa? :-p:-D

Asiu ojjj faktycznie nieroztropne. Ale wszystko w poradni Ci powiedzą. Uczulą na pewne postępowanie pewnie ze zwierzetami. Ale faktycznie głowna zasada - nie przejmować się na zapas!

reklama
edi buuuu to czekamy na 3@ no a 4 juz nie bedzie oj ja to bede ostatnia na forum co zafasolkuje no ale ktos ostatni musi byc :)[/quote]

Ostatnia to b będę ja,bo ani widu ani słychu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry