• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati nie będzie tak źle. Ostatnia napewno nie będziesz. Ponoć ostatni będą pierwszymi.

A ja dziewczynki pożegnam się dziś z Wami. A Wy znów nie naprodukujcie proszę za dużo.

reklama
angelika kochanie tylko nie schizuj bo to najgorsze co mozesz teraz zrobic badz spokojna zrobia badania pewnie krew pobiora przeprowadza wywiad i bedzie wiadomo o co chodzi, pamietaj ziwrzeta maja mniej bakteri w pyszczkach niz my :-)

Karinko kochana nie kłóccie się która z Was będzie ostatnia. Ja znając moje szczęście pewnie .... tfu tfu nawet nie chcę pisac.

Zmykam spać...

Alicja KARALUCHY pod poduchy :rofl2::rofl2::-D:tak:;-):-) hihihihihiih

Niusi@ wiesz teraz to juz kazda ideologie sobie wkrecam hi hi
ostatnio wyczytalam ze parvowirus sprawia ze Dzidzius ma obrzek a moj wlasnie mial i to bylo przyczyna obumarcia :-( no i wymyslilam ze pewnie to moje yorkowate psie jest nosicielem parvowirusa bo tez tak moze byc i ze napewno bede musiala go oddac :-( moj D to juz sie smieje ze ja jestem szczesliwa jak moge byc nieszczesliwa i sie wszystkim zamartwiac hi hi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry