Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No i kazał Wam napisać, że dziękuje za trzymanie kciuków.Kasiulka bardzo Ci współczuję i przytulam ile sił. Zostań z nami. Pisz kiedy potzrebujesz, jesteśmy tutaj żeby sobie nawzajem pomagać. Dla Twojego Aniołka [*]nie potrafie sobie poradzić nie potrafie spać nie potrafie jesc nawet nie wiem od czego zaczac pisac czuje sie strasznie poronilam w 24 tyg moja córeczka zmarła po 12 godzinach ten dzien byl dlamnie najwiekszym horrorem jaki mogl mi sie przydarzyc. MOJ ANIOŁEK 03-03-09 (*)
Tak to niestety jest,że faceci trzoszkę inaczej to przeżywają. Mój M strasznie przeżył śmierć naszego Synka, ale widzę, że bardzo chce żyć dalej i chociaż nie zabrania mi mówić i płakać to nie lubi tego bo to sprawia Mu jeszcze wiekszy ból. Faceci raczej nie "rozgrzebują" tylko patrzą do przodu. Trzymam kciuki, żebyście się na nowo odnaleźli z Twoim M.jakos tak oddalilismy sie od siebie....
Kciuki zaciśnięteKasiulka03 ściskam Cię mocno, (*) dla Twojego aniołka.
Słodziutka, witaj po przerwie, ja mam usg 25 marca,
trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny, bo nie wiem jak ja przezyje tą wizytę, strasznie sie boje